Berg Skor Fyra Hjul Omgångar Av Löparskor Rullskridskor Skor Unisex Deformation Roller Skor Skridskor Skor 2021

Ny produkt

669.12 kr

916.55 kr

-27%

Taggar:

kvinnliga kör, bollen volleyboll, mizuno man, toy rugby, barn pojke roller skor, k bowling, bollen basket, cubrebotas ciclismo, salomon speedcross, tag nike skor

Parkour Skor Fyra Hjul Omgångar Av Löparskor Rullskridskor Skor Unisex Deformation Roller Skor Skridskor Skor

Funktioner:

1. Praktiska Knappen: skor har den unika osynlig knapp för att förhindra oavsiktlig öppning.Och det finns en knapp på baksidan av skon, tryck på det och hjulet kommer att öppna.Tryck och håll ned-knappen, tryck på hjulet i botten plattan och släpp den.

2. Bekväma att ha på sig: skor har den övre trampdynan struktur för att på ett effektivt sätt skydda hälen och gör skorna mer bekväm att bära.

3. Brett Program: skor är snygg och cool, och den deformation skor är perfekt för skridskoåkning, fest, disco, dans, födelsedag, Jul.

4. Lätt att Bära: Liten och lätt, lätt att bära, gratis att installera på platta skor, Eliminerar besväret med att bära och montera.

5. Säker och Praktisk: skor har en bra balans, så att du lätt kan kontrollera kroppens tyngdpunkt, och skorna är säkra att använda och lätt.

Specifikationer:

Namn: Deformation Skridskor Skor

Hjul material: ABS

Hjul: PU-hjul

Tunga material: EVA + gummi

Storlek: 31-43

Viktbärande: 300kg

Gällande kön: hane/hona

Packlista:

1 x Roller Skor

Gemensam problemlösning metoder:

1.Växeln är fast och kan inte roteras: verktyget kan infogas i kanten av den cirkulära hål i växeln för att dra ur växeln.

2.Växeln kan inte öppnas på den: Kontrollera att hjulet sitter för tätt.Om hjulet är för tajt, byt ut vänster och höger hjul

3. Hjulen är inte på plats: rengör orenheter i fästet, tillsätt lite glidmedel för att friktionen delar och växlar mellan parenteserna.

4.Ratten går inte att stänga automatiskt och dyker upp: tryck på den del av vevstaken mellan bakhjulen för att göra fäststift helt knäppa i facket.

Anteckningar:

1.När du öppnar och förvaring hjulet, vänligen se till att riktningen på pilen är upprätt och tryck sedan på växla med en viss kraft (omedelbar inverkan kraft).

2.Pilens riktning är inte den vertikala lås.Det är staten säkerhetslås.Låst läge inte kan slå hjulet.

Atletisk Typ Av Sko Beach & Utomhus Sandaler
Yttersula Material Gummi
Kön Unisex
Säsong Sommar
Övre Material jute
Ursprung AE(Ursprung)

Liknande produkter