Ultraljud Elektroniska Insekt Repeller Hem Mosquito Killer Multi-funktion Gnagare Döda Ekorren för EU / US / UK-Kontakt

Ny produkt

39.03 kr

61.88 kr

-37%

Taggar:

flyga mördare, m22 kontakt, renare ultrason, repeller av myror, rent ultraljud, elektriska ultraljud, fartyg från storbritannien, elektriska flyga mygga swatter, ekorren repeller, oem-ultraljud

Beskrivning:

[Uppgraderade Ultraljudsteknik] Gjort med nyaste chip för att öka intensiteten av ultraljud vågor, som kan vara mer effektivt att göra skadedjur och gnagare är svårare att vaccinera än innan.Ultraljud kan störa och irritera nervsystemet av skadedjur som gör dem obehagliga och obekväma.Slutligen driver bort dem från ditt hem.Fungerar bra på myggor, mus, kackerlackor, spindlar, myror, flugor, vägglöss, loppor och flera andra skadedjur.

[Eko-Vänlig och Säker Design] pest-repellent är säkert och miljövänligt 100% säker för människor och husdjur.Pest reject antar den fysiska sätt och human lösning för att stöta bort möss och andra skadedjur ut från hemmet i stället för att döda dem, inga kemikalier, ingen lukt, icke-giftiga och strålning gratis.

[Bred Täckning & Energieffektiva] enheten är effektiv för ett område upp till 80-120 m2. Den bästa effektiviteten är utrustade i hus och lägenheter, kontor, hotell, lager , garage, vindar, källare, gårdar och så vidare.Med 1 enhet för varje rum rekommenderas ultraljud effekt kommer att försvagas av väggar och fasta föremål.Det är ett ekonomiskt och effektivt växtskydd lösning jämfört med dyra pest control service.

Specifikationer:

Elektrisk spänning: AC 180V-250V/ 50HZ: AC 90 till 110 v / 60 hz

Arbetet ränta: 6W

Output frekvens: 20 khz-55khz

Effektiv täckning: 80-120 m2 (öppen yta)

Färg: Vit|Svart

Paket Ingår:

1 x Ultraljud Pest Repeller

Anteckningar:

1. Maskinen ska installeras 20 ~ 80 cm från marken, och eluttaget bör läggas vinkelrätt mot marken.

2. Installationsplatsen bör undvika matta, gardin och andra ljudabsorberande material så långt som möjligt, så för att förhindra en minskning av ljudet tryck, minska sound-området och påverka insektsmedel effekt.

3. Under de första dagarna av användning, det är normalt att tycka att aktiviteter av möss och andra skadedjur öka avsevärt.Råttor och insekter som normalt gömmer sig i sina bon fly från sina ursprungliga gömställen efter att ha attackerats av ultraljud och elektromagnetiska vågor.

4. Om du har några nämnda insekt eller hamster som husdjur, använd inte den här enheten i närheten av ditt husdjur.

Effekt 6W
Material ABS flamskyddsmedel
Kontakt EU / US/UK
Output Frekvens 20khz-55khz
Motbjudande Typ Ultraljud Pest Repellers
Pest Typ Spindlar
Ursprung KN-nr(Ursprung)
färg White|Black
Nominell Spänning 110V
Elektromagnetisk våg frekvensområde 0.8 Hz-8Hz

Liknande produkter