Svart Khaki Mens Formella Skor Av Äkta Läder Oxford Skor För Män Italienska 2020 Klänning Skor Bröllop Skor Skosnören I Läder Brogues

Ny produkt

675.26 kr

1 038.87 kr

-36%

Taggar:

formella skor män ursprungliga, formella snygga skor män, italienska män sko, formella män sko, somar män skor, män sko, mens skor av äkta läder eko, mens dressing shoes, mene formella skor, italian shoe

Betalning

A. Betalning förväntas erhållas inom 3 dagar efter auktioner nära.

B. Escrow är vår föredra betalningsmetod,vi också acceptera olika betalningar via Western union .

C. Vänligen observera att du är ansvarig för all tull-avgifter.Dessa avgifter ingår inte i den totala kostnaden för din beställning.Var god granska din lokala seder lagen om en förteckning över förbjudna/skattepliktiga poster noggrant innan du beställer.Vi brukar deklarera varorna som "gåvor"eller "prov".

Frakt

A. Vi kommer att skickas ut inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning utom helgdagar.Oftast kommer vi att skicka objekt med Hongkong flygpost, det tar 9--20 arbetsdagar efter leverans.

B. Om du vill ha snabb frakt med EMS, DHL, Aramex, FedEx ) du måste betala den extra avgiften.Om du är i Saudiarabien, vänligen lämna en rätt stadens namn.

C. Om du för det totala pris mer än $300.00 på en gång, jag kommer att skicka med express (EMS,DHL ,UPS.FedEx).leveranstid är ca 5-12 dag.

Feedback

Vi kommer att göra vårt bästa för att erbjuda hög kvalitet , rimliga och konkurrenskraftiga priser produkter .Också, det är mitt mål att ge dig min kära kunder med utmärkt shopping upplevelse och 100% nöjd god service.Vänligen kontakta oss omedelbart om du har något problem när du tar emot ett objekt som du har vunnit på min butik.Positiv feedback är mycket uppskattat och vi kommer att göra samma sak i gengäld.Om du inte är nöjd av någon anledning, ska du inte låta Negativ eller Neutral Feedback och att ge oss möjlighet att göra dig lycklig.

Vi är mycket skön och lätt att ha att göra med!Garantin.Köpa med förtroende!

Om du inte är nöjd när du tar emot din vara, var vänlig och returnera det inom 7 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Vänligen kontakta mig innan du returnerar.

Om en beställning av produkter, på 7: e av säkerheten återlämnas, om kvalitetsproblem, icke-mänskliga förnuftet, en ersättare gratis.Men du måste betala för den extra fraktkostnaden.

Typ Av Mönster Blandade Färger
färg Svart Khaki
Innersula Material Svinläder
Stängning Typ Lace-Upp
Avdelningens Namn Vuxna
Varumärke QYFCIOUFU
Övre Äkta Läder Typ Ko Läder
Skor Typ Oxfords
Säsong Våren/Hösten
Storlek 6/6.5/7/7.5/8/8.5/9/9.5/10
Foder Material Äkta Läder
Tå Form Spetsig Tå
Yttersula Material Gummi
Övre Material Äkta Läder
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Modell Nummer QYF-0098
Foder-Äkta Läder Typ Svinläder

Liknande produkter