100st/Pack Tecknad Barn barn Face Mask 3 Lager Filter smältblåsta barnen Mask Andningsförmåga Vattentät Mun Mask Anti-Damm-Mask

Ny produkt

154.84 kr

322.50 kr

-52%

Taggar:

skräck form mask, kassera mask, ffp2 mask, elektriska filter mask, ansiktsmask för barn, barn mask, barnen mask linne, face form, barn mask, skydda virus

Var vänlig notera:

Angivna produkten produceras och distribueras utomlands och omfattas av lagstiftningen i sitt hemland.

När kommer den att skickas?

Om du placerar beställ nu och frakt från Kina, dina masker kommer att skickas ut inom 24 timmar.

Specifikation

Typ: 3-12 år gamla barn mask Material: icke-vävt tyg, värmeisolering bomull Kvantitet: 50st/Påse

Funktioner:

1.100% helt ny och hög kvalitet. 2. Disponibel kvalitet ansikte mun mask, 3 lagers material.Det yttre materialet är Vattentätt icke-vävt tyg, mitt lager material är smältblåsta material som effektivt kan filtrera, den inre materialet Är en mjuk icke-väv som kan absorbera fukt från kroppen är utgången för att hålla vår hud torr. 3. Aluminium band på näsryggen kan vara justerbar för att passa ditt ansikte.Den elastiska örat slingan är lätt att bära och inget tryck i öronen.

Om Arbetstiden

På grund av de olika arbetstid i varje land, kommer det att finnas en fördröjning i kommunikationen, men meddelanden kommer att besvaras inom en arbetsdag.Om du har några frågor om produkten, tveka inte att kontakta oss.Vi försöker att ge dig den Bästa kundservicen.

Om Transport

Vi kommer att skicka ut order inom 3-5 arbetsdagar.Leveranstiden variera mellan olika länder och kommer att påverkas av väder, helgdagar och så vidare.Om du inte får ordning på beräknad tid, vänligen kontakta oss.

Om Feedback

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Livscykel En gång
Ursprung Kina (Fastlandet)
Certifiering INGEN
Säkerhetsstandard INGEN
Objekttyp Masker
I tillämpliga fall Barn
Funktion Personliga
Skyddsklass INGEN
Varumärke NoEnName_Null

Liknande produkter