Färgglada Rosa Flicka Ocean Ball Pool Barns Lek Tält Inomhus Baby Ocean Boll Leksak Fällbara Bollen Staket 120cm

Ny produkt

180.58 kr

Taggar:

tält, barn tunnel, camping tält dome, talar tält, star baby tält, ball pool, fällbara beach pool, baby spelar gården, bollen ocean, barn tält

Kära Köpare:

1)Om du är från Ryssland , är det mycket viktigt att skriva ditt fullständiga namn ,annars är det svårt att få varor från ryska Tullen.

2) I syfte att förbättra kvaliteten på våra tjänster, om du har fått produkten och att den har problem, ska du inte öppna tvisten direkt ,vänligen kontakta oss först .vi kommer att ge dig nöjd svara omedelbart.

Färgglada Rosa Flicka Ocean Ball Pool Barns Lek Tält Inomhus Baby Ocean Boll Leksak Fällbara Bollen Staket 120cm

Utan Bollar

Storlekstabell

Betalning

Kära vän,du kan betala med : kreditkort/webmoney transfer/betalkort/western union/QIWI Wallet.

A :Pls klicka på "Köp Nu"buttom när du gör beställning,då det kommer att leda dig att avsluta betalning,medan du kan lämna meddelande om mätningar och färg.

B :Escrow är gratis, säker betalning för tjänst som automatiskt tillgängliga på alla transaktioner.Denna tjänst garanterar att betalningen är släppt till säljaren först när du bekräftar tillfredsställande mottagandet av din beställning.

Frakt

1. Kina Postar Air Mail :(35-90 Dagars Leveranstid) ( Del Land Fri frakt+spårningsnummer)

2 .FÄRG :(10-25 Dagar Leverans med spårningsnummer,Behöver extra fraktkostnad)

3.DHL : ( 5-10 Dagars Leveranstid med spårningsnummer,Behöver extra fraktkostnad)

Kan också Använda UPS,Fedex,TNT !

4.Eftersom det är en internationell shipping service,leveranstid och porto kan variera mellan olika regioner.Och under särskilda semester som Kinesisk Festival Semester,Nationell Helgdag,leveranstiden blir lite längre.

5.Importtullar,skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma hur mycket extra det kan kosta innan du köper.

Notera : det finns Oftast ingen tull eller skatt, men ibland händer det att kunder måste betala importtullar och skatter.Vi bara betalt för köpeskillingen, frakt och hantering för din produkt(er).Alla eventuella extra tull avgifter måste betalas av dig.

Återgå&Exchange

1.Avkastningen eller utbyte är acceptabelt om varan är i bra originalskick.

2.Återbetalning eller utbyte begäran är tillgänglig,endast förfrågningar inom 7 dagar efter att paketet mottagits & returnera varan i samma skick som den mottogs.

3.Vi kommer inte att betala för returfrakten avgift.Om varor som inte returneras inom 7 dagar , Vi kan vägra återbetalning.

4.Innan du returnerar objekt, vänligen inkludera en lapp med ditt namn,adress,ordernummer,och förklaring av orsaken till returen.

Efter att vi hämtat ut paketet,kommer vi att återbetala dina pengar så fort som möjligt.,

Feedback

Dina synpunkter är mycket viktiga för oss, var vänlig och ge oss 5 stjärnor om du är nöjd med objektet,kontakta oss först om det är några problem.du kan skicka e-post eller chatta med oss på nätet,alla mail kommer att besvaras inom 1 arbetsdag,om du inte har fått svar,vänligen skicka din e-post,kommer vi att svara dig så snart som möjligt.Tack!

Åldersgrupp 2-4 År
Funktioner Vikbar
Material Polyester
Modell Nummer OT2042301
Typ tält
Varning Hålla Säkert

Liknande produkter