Kvinnor Ställer Träningsoveraller Hooded Sweatshirts 2020 Höst Vinter Fleece Oversize Tröjor Solid Färg Träningsoverall Kvinnor Två delars Set

Ny produkt

172.00 kr

343.91 kr

-50%

Taggar:

träningsoverall vintern, Bomull Träningsoverall, träningsoverall vinter kvinnor, 2 delat set träningsoverall kvinnor, oversize tröja kvinnor, träningsoverall, sport passar kvinnor, träningsoverall kvinnor, sport kostym, för idrotts-kvinnor passar

1) Vänligen kontrollera förpackningen och poster noggrant efter att ha fått.

2) Vi stöder 15 dagar ingen anledning att återvända,så du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 15 dagar för att återgå från det datum objekt som tas emot.Om varan i din ägo mer än 7 dagar,det kommer att ses som används och vi kommer inte att fråga dig en återbetalning eller byte.

3) Köparen stå för returfraktkostnaden.

4) Alla returnerade varor ska vara i original emballage och köparen bör ge avkastning spårningsnummer särskilda skäl för att återvända.

5) Vi kommer att göra en full återbetalning när den returnerade varan mottagits.

1)Om färgen skillnaden

Som skärm upplösning och kameran ljuset är svårt att undvika en viss färgskillnad, vänligen förstå och rätt hantera färg problem.Vilken färg som helst problem, vänligen meddelande för det första, vi kommer att hjälpa dig att ordentligt löst.

2) Om storleken problem

Vänligen se vår storlekstabell innan du gör beställningar, du kan meddelandet oss att lämna din detaljerade parametrar om din byst,midja och höfter om du är osäker på din storlek .Vi kommer att vara glada att hjälpa dig att lösa storlek problem.

3) Om drop shipping

Vi accepterar drop shipping och kommer inte att sätta något om vårt företag i paketet.Och Vi kommer att skicka dig en faktura om du behöver.Du bör notera att "jag är drop shipping,var snäll och lägg inte till något om ditt företag i paketet"och vad du behöver för att berätta för oss när du lägger ordern.

1) Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig god service.

2) Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, kommer vi att svara dig inom 24 timmar.Vi skulle vara tacksamma om du skulle kontakta oss innan du lämnar 1-stjärniga att 3-stjärniga feedback eller öppna några disp nuter .Kommunikation är det bästa sättet att lösa problem, vi kommer att ta nöje att ge en tillfredsställande lösning.

Varumärke OMKAGI
Modell Nummer AX548
Krage O-Neck
Kön KVINNOR
Säsong Våren/Hösten
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kläder För Längd Ordinarie
Ålder Åldrar 18-35 År Gammal

Liknande produkter