4 I 1 Ninja Dragons Knight Krigare Läge KAI, JAY ZANE Siffror byggstenar Barn Leksaker Tegel Eller För Barn Pojkar

Ny produkt

43.81 kr

89.43 kr

-52%

Taggar:

blockera bygga, ninja leksak, mini-lego ninja, knights ni, Leksaker För Barn 2 Och 4 År Gamla, kitty tegel siffror, lego figur ninjago, dragon figur, dragon lego vän, sweeper leksak

Paket-INGA ORIGINAL BOX:

1.100% Helt ny och hög kvalitet i försegla påsen utan ursprungliga färg i rutan för att spara på frakten.Med en handledning och förpackade på ett säkert sätt i Bubble Väska för att undvika skador! 2. Om beställningen överstiger $10, vi kommer att skicka dig ett paket för dig med spårbara logistik för gratis, så att paketet kommer fram i dina händer mycket snabbt.

Om Frakt:

Om du inte får paketet eller fått fel skadade objekt, är du välkommen att kontakta oss för att lösa problemet så fort som möjligt.

Om Delar Saknas:

Om produkten saknas eller är trasiga delen, låt oss veta vilka det är som saknas, vi kommer att ordna med att skicka.

FEEDBACK

1. Vänligen kontakta oss först om du inte är nöjd med varan när den tas emot, vi kommer att erbjuda er en tillfredsställande lösning innan du lämnar någon feedback från, eller tvister med, Tack för visad förståelse! 2. Om du får din beställning i gott skick, vi skulle vara tacksamma om du skulle lämna oss 5-STJÄRNIGA POSITIV FEEDBACK.

Material Plast
Plast Typ ABS
Typ BLOCK
Åldersgrupp > 6 år gamla
Kön POJKAR
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)
Certifiering 3C

Liknande produkter