Naviu Nya Mode För Kvinnor Blazer Temperament Formella Långärmad Rutig Jacka Office Ladies Intervju Arbetskläder Päls

Ny produkt

287.63 kr

378.51 kr

-25%

Taggar:

cardigan plysch, kvinnor jackor, blommig jacka kvinnor, blezer kvinnor, blazer kvinnor, kavaj banan, svart pantsuit, päls pläd kvinnor, varumärket lego, tunn skjorta kvinnor business blus

Villkor för Tjänsten

Produkter

Vi garanti på alla produkter arenbspof hög kvalitet och helt nya.Alla produkter är 100% samma som bilder,vad du ser är vad du får.

nbsp

Leverans :

De flesta beställningar skickas ut inom 1-3 arbetsdagar efter betalning bekräftelse.

"Fri Frakt" artikel kommer att vara inlagd av nbsp"China Post" registrerad flygpost, objekt kan granskas och spårade på nätet.

Leverans tar normalt 10 till 30 dagar.De flesta av de objekt kommer att levereras i 3 veckor , medan det kommer att finnas en fördröjning för något vi inte kan styra (till exempel dåligt väder).nbsp Om det händer, bara att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig att kontrollera och lösa eventuella problem.

Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning/köp.

nbsp

Försäljningsvillkor:

Alla våra produkter kommer withnbsp 3 monthnbsp garanti.Tveka inte att kontakta oss om du inte är nöjd med köpet.

Kunden ansvarar för frakten på alla returnerade objekt.Det kan ta upp till 7 arbetsdagar att behandla din retur efter att vi fått din produkt.

nbsp

Om oss:

Feedback är viktig för oss, var vänlig och ta dig tid att lämna en positiv feedback om du är nöjd med våra produkter och tjänster.nbsp garanterar Vi att göra samma sak för dig.

Kontakta oss först innan du ger en icke positiv feedback.Tack för att du ger oss en chans att ställa saker till rätta genom god kommunikation.

nbsp

Kontakta oss:

Om du har några problem, vi är mycket glada om du kontaktar oss.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.Hoppas att har ett gott samarbete med dig under en lång tid.

Krage Spårat
färg Rosa pläd,Gul pläd
Stil Office Lady
Kläder För Längd Ordinarie
Ärm Längd(cm) Full
Material Viskos
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer NAV332275
Dekoration Knapp
Varumärke NAVIU Elegant och Mode
Storlek S M L XL XXL XXXL 4XL
Maskerade No
Ålder Åldrar 18-35 År Gammal
Stängning Typ Dubbelknäppt
Typ Av Mönster Rutigt

Liknande produkter