COFUN Hot Anime Älskling I Franxx Noll Två Tryckta Tröjor Vintern Hösten Varma Harajuku Hooded Tröja Unisex

Ny produkt

238.67 kr

322.50 kr

-26%

Taggar:

black rock shooter, darling i franxx jacka, darling i franx, koreanska street wear, darling franxx, shiki, darling i franxx, franxx, darling i franxx noll två, sakura

För närvarande följande betalningsmetoder accepteras på www.mezzaluna.se:

Visa/MasterCard/Maestro, Banköverföring, WebMoney, Yandex.Pengar, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Banking, Przelewy24, mobiltelefon för ryska (MTC, MegaFon, raka Spåret, TELE2), American Express.

Tyvärr, andra betalningssätt såsom Paypal, avbetalning,och COD (Cash on Delivery) accepteras inte i www.mezzaluna.se, om du vill betala för våra produkter via Paypal , vänligen kontakta oss i meddelandet.

Du kan välja tillgängliga betalningssätt enligt dina önskemål.

Innan betalning, vänligen dubbelkolla din leverans information: adress, namn, postnummer, telefonnummer etc.

1.Leverans kommer att ordnas inom 3-5 dagar efter mottagen betalning.Vänligen lämna rätt telefonnummer och korrekt adress när du fyller i din köpare information.

2.Vi kan använda Express (DHL, UPS) för att bära paket efter kostymer är klar,vilket tar bara 3-7 arbetsdagar för att leverera, eller använda FÄRG som tar ca 15 dagar oftast, eller använd Aramex som tar ca 10 dagar.

Om via Air mail, PostNL, DHL Global Mail, Alexpress Standard Frakt som tar om 15-60/15-35/15-25/15-35 arbetsdagar för att leverera.

Om det behövs,tveka inte att kontakta oss för ytterligare information frakt & dela avgift och tid,tack!

3. Om det på grund av att köparen skäl som "vägrar att skriva på för paketet" eller "vägra att betala skatt" eller "köpare land inlägg anledning" och så vidare, köparen har att göra förlust.När varan lämnar Kina, då köparen kommer att vara ansvarig för ansvar.

Sjöfarten problem: Om du inte får din produkt innan de skydd tid över, vänligen kontakta oss,kommer vi att utvidga det till att se till att du kan ta emot produkten, under tiden kommer vi att kontakta express company för att hjälpa dig att hitta ditt paket.Om skiftet har gått förlorade, vi kommer att skicka eller rätt till återbetalning på grund av den anledningen.

Kvalitet problem: Om produkten du har fått kvaliteten frågor, vänligen kontakta oss och skicka oss den produkt bilder; Efter vi in bilder, om det är problem med kvaliteten, vi kommer att ge dina delvis återbetalning, som ersättning eller så kan du returnera den och få full återbetalning. (Ps: returfrakt avgift kommer att betalas av dig själv.^^)

Tillbehör Problem: Om produkten du har fått del saknas, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka den saknade delen till dig så fort som möjligt till första gången.

Utbyte: Vi erbjuder avkastning för exchange-tjänsten, om du inte gillar färgen eller storleken inte passar, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka dig vår adress, kan du skicka tillbaka den; När vi fick den, vi kommer att skicka dig olika färg eller storlek, och informera er om det nya spårningsnummer. (Ps: R eturn frakt och frakten skickar vi nya till dig kommer att betalas av dig själv.^^)

Material Polyester
Säsong Sommar
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter