LM2675M-5.0 LM2675 SOP-8

Ny produkt

49.68 kr

Taggar:

framåt-och bakåt-relä, lm2674, lm2675m, wit122uh, nyckel med fjärrkontroll opel corsa, ID40, bil-processor, 100aa, bil dsp processor, id46 pcf7941

Välkommen till förmyndare

Via 888 yuan fri frakt med Snabb för Yuantong och andra bud 900 yuan Fri Frakt

(SF, utom om du har frågor, vänligen kontakta kundtjänst, Tack!

Eftersom vi verkar i elektroniska komponenter rasen väldigt mycket, genom att man laddar upp, om du är i vår butik kan du inte hitta önskad modell, vänligen kontakta oss, kommer vi att bli mycket snart för du erbjuder.

Professionellt stöd för IC: hem apparater IC, bil IC kommunikation IC, den världsberömda varumärke tillverkare IC och andra elektroniska komponenter

Package: SMD( SOP), rak kontakt( DOPP), fyra (QFP), triod, diod, modul, PLCC

Denna butik för att stödja med en enda Alla :strömförsörjning IC,resistor kondensator induktorer, omkopplare, USB-uttag ,två triodes,optisk koppling serien, IC elektroniska komponenter etc.

1. På grund av att köparna att köpa den del av tiden, för att du mottagit varorna i tid på olika krav, plus provinsen och utanför länet för mottagande av varorna efter vikt och den tiden är olika, har olika Snabb leverans Företag hastighet är också olika, så det specifika frakt pris vänligen köpare innan första kontakt, vi föredrog hår genom bud Z T O fortsatt tung produkter att föredra Deppon Snabb och passera Kurir, brådskande leverans för SF Snabb, frakt betalas uppläggningsavgift, åldrande jämförelse är garanterad, som beskrivits ovan Uttrycka mindre än eller andra omständigheter måste förändras för att andra bud vänligen kontakta oss.

2 . På grund av att samma slag av elektroniska komponenter modeller av tillverkaren och ibland för ett antal tillverkare, och ibland tillverkningsdatum är också mer, så bilderna är endast för referens, i allmänhet endast ge en tillverkare bild till köpare referens, ibland liten del av modellen när leverans kan inte i enlighet med bilder av tillverkare transporter, naturligtvis, om tiden tillåter kommer vi även att omgående med kunder som beskrivs tydligt, så köparen om de delar av det strängare krav, vänligen i att köpa en del kommer att ha ett suffix eller tillverkare och andra speciella önskemål, kontakta kundtjänst för att beskrivningen eller i kommentarer på den skriftliga uttalanden, i syfte att möta kundernas behov.

3. Om köparen att teckna paket: vi varje paket är ett tillförlitligt och säkert sätt förpackningen är bra, men ibland kuriren bolagets grov leverans kommer att orsaka komponenterna saknas eller är skadad. Den resulterande förlusten kan be budfirman ersättningsgill. Anmäl om du hittar paketet skadat, medan naken inne i elektroniska komponenter, se till att du noga inspektion. Köpare inspektion, vänligen kontrollera köp av modell och om den siffran är felaktig och förpackningen är skadad, var god och plats vägrar, sedan i enlighet med den Uttryckliga order på frakt sidan av telefonen för att kontakta oss, för att vår process.

4. Om betalning: med PayPal vänner vänligen direkt betalning. Guangdong-provinsen kan vara postförskott, dvs, med kurir företag att samla in pengar för. Det finns ingen Alipay vänner kan kontakta oss via andra plattformar för handel eller direkt överföring till vårt bankkonto, vår betalningen är mottagen omgående leverans, finns det chatt-loggar kan bevisas, kan du vara säker på! Vänligen gör din överföring kommer att vara din leverans adress, namn, telefonnummer och det belopp för överföring och du vill baby modeller som skickas till oss, så att vi snabbt och korrekt att din leverans.

5. Kundservice: efter att du mottagit varan om du har några problem, vänligen kontakta butiken, vi kommer att omedelbart ge dig en lösning, inte i butiken för att köpa komponenter och har varit på maskinen svetsning, skjuvning PIN-kod eller genom att köparen operativa fel och andra människan orsakar element för att bränna ut, och i gengäld sätt eftersom förpackningen är inte stark och skadade, denna butik kommer inte att ges utbyte, icke-kvalitetsproblem ersättning för frakt av köpare ansvar.

Pro-mottagit varan, glöm inte att favorit butiken Oh, och ge beröm+butiken ut av utvärderingen Åh, kunder över, hänga Källor Elektronik, din tillfredsställelse är vår strävan.

Bidrag☆välkommen att köpa våra produkter, vill du shoppa glad.

Strömkälla AC
Skydda Funktion Förseglade
Modell Nummer no
Teori Spänning Relä
Spänning 240V
Användning För Allmänna Ändamål
Kontakta Belastning Hög Effekt

Liknande produkter