5st 3g/5g Mini Tecknat Plast Löst Pulver Burk Med Sifter Tom Kosmetiska Behållare Smink Kompakt Bärbar Löst Pulver Box

Ny produkt

113.73 kr

149.69 kr

-25%

Taggar:

box för prov, 3g-flaska, behållare löst pulver, behållare sifter, kameran flash för iphone, lip serum, burk pulver, kompakt behållare, compact powder behållare, reservdelar löst pulver box

3g/5g Mini Tecknat Löst Puder Fall

3g storlek 4.5*3cm 5g storlek 4.5*4cm

Material: Plast+Silikon

Stor beställning med en stor rabatt, vänligen kontakta kundservice!

Betalning

Escrow - /Kreditkort/WebMoney.osv

Frakt

1. Som vanligt kommer vi att skicka paket inom 48 timmar när vi får din betalning.Och om du har gjort en beställning, vänligen kontakta oss.

2. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge den mest reliableand prisvärt sätt för frakt service.Men ibland internationell leverans är starkt beroende av kurirföretaget och lokal tull-och tullar.Om du inte mottar ditt objekt i tid,ska du kontakta oss omedelbart för att få ytterligare hjälp.Tack för din förståelse!

Tillbaka

1. För utbyte eller återbetalning, vi behöver produkten måste vara i sitt ursprungliga skick, inklusive låda och alla tillbehör.Köpare är ansvariga för att returnera frakt kostnad .

2. Vänligen kontakta oss innan du returnerar varan, vi kommer att erbjuda dig rätt adress.

Feedback

1. Om du inte är nöjd med köpet och våra tjänster, vänligen ta en minut att lämna oss en positiv feedback med en övergripande Detaljerad Sälja Betyget 5.

2. Om du inte är nöjd med ditt köp på något sätt.

Vänligen ge oss möjlighet att lösa problemet.Vi förstår den oro och frustration som du kanske har, och kommer att göra vårt bästa för att lösa problemen.

Storlek 5ml
Modell Nummer zt33550
Objekttyp Påfyllningsbara Flaskor

Liknande produkter