Bilen Dekaler Dekor Mc Dekaler Rolig Cheshire Cat Dekal Dekorativa Tillbehör Kreativa Solskyddskräm Vattentät PVC,13 cm*13cm

Ny produkt

18.07 kr

45.08 kr

-60%

Taggar:

auto katt klistermärke, katten sticker wall, bengal katt dekoration, skärmen bil tillbehör, bengal katt, bil katt klistermärke, arctic cat, snowmobil, arificial katt dekoration, eado bil tillbehör

Bilen Dekaler Dekor Mc Dekaler Rolig Cheshire Cat Dekal Dekorativa Tillbehör Kreativa Solskyddskräm Vattentät PVC,13 cm*13cm

Helt ny, stark mångsidighet och bra kvalitet.Enkel att installera, bara att klistra in det, lämplig för alla fordon.

Material: hög kvalitet PVC miljöskydd material, vattentät och solskyddskräm, ingen blekning

storlek:13 cm*13cm

I paketet ingår:

1 X Car Klistermärken Inredning Mc Dekaler Rolig Cheshire Cat Dekal Dekorativa Tillbehör Kreativa Solskyddskräm Vattentät PVC,13 cm*13cm

Färg: som på bilden

① Klistra metoden för liten bil klistermärken med (torr-klistra-metoden)

Verktyg: trasor, skrapor eller kreditkort

1. Rena kroppen och hålla den torr.

2. Att bestämma platsen för klistra in.Under normala omständigheter, långsamt pasta, medan skrapning med verktyg, samtidigt avslöja botten papper.

3. Om den siffran är inte stor, du kan också riva av transparent överföring av film och etiketter innan du klistrar in.Men försiktighet måste vidtas för att inte orsaka oavsiktliga vidhäftning.

4. Efter inklistring, skrapa och tryck igen och igen flera gånger.Transparent överföring membran togs bort.

5. I dörren och bilen sömmen med en art kniv, för att på insidan av påsen.

6. Låt inte klistermärken och kroppen har någon separation eller utsprång.

② Klistra in metoden i stor skala bil klistermärken med (våt klistra-metoden):

Verktyg: trasor, sprinkler, skrapor eller kreditkort

1. Rena kroppen och strö över vattnet jämnt över kroppen delar för att klistras in för att minska viskositeten av klistermärke och underlätta för justering av position.

2. Att bestämma platsen för klistra in.Långsamt en sida pasta, medan skrapa försiktigt med ett verktyg, samtidigt avslöja papper.

3. I händelse av dörrhandtag eller anti friktion strip, det material som skall skäras och förpackade enligt situationen.

4. Justera korrekt.Efter att ha bekräftat den allmänna ståndpunkten i bilden, se till att torka av vatten och bubblor upprepade gånger.Transparent överföring membran togs bort.

5. I dörren och bilen sömmen med en art kniv, för att på insidan av påsen.

6. Låt inte klistermärken och kroppen har någon separation eller utsprång.

7. Försök att låta fukten i klistermärken torka ordentligt, och om möjligt, måttlig uppvärmning och torkning kan utföras.Enligt vädret, tvätta bilen i en dag eller två

Saneringsmetod:

Skrapa försiktigt kanten av etiketten med nageln och riva bort det helt.Det kommer inte att lämna något märke eller skada färgen.På vintern, om det är kallt och det går inte att skrapa kanter och hörn, den dubbelhäftande tejpen kan värmas upp ordentligt med en elektrisk hårtork, och limmet kan enkelt tas bort efter att den har mjuknat.

Klistermärke kultur:

Bil klistermärken, allmänt känd som "La Hua", är känd för att ha sitt ursprung i Usa.Först, den dök upp i form av en offentlig, och gradvis omvandlas till en typ av bil tillbehör med förbättring av humaniora.

Olika "dra blommor" kan göra att du känner annorlunda.Hur man gör "La Hua" mer personlig, helt hör till din personliga stil!I racing, kommer vi att finna att varje bil är färgstarka och iögonfallande.

Detta är effekten av kroppen klistermärken.

Hur du gör din bil annorlunda?Klistermärken är den snabbaste och mest ekonomiska sättet.Bildekaler är som folks kläder och kan ändras när som helst.

Modell Oem
Material Typ PVC
Typ Lim Klistermärke
Klistermärke Placering Hela Kroppen
Ursprung KN-nr(Ursprung)
För Bil -, Cykel -, Värdeskåp,Skateboard,Bagage,Vägg etc
Punkt Höjd 0.01cm
Design Tecknad serie
Artikel Längd 13cm
Artikel Bredd 13cm
Typ Av Klistermärke Karossen
Kategori Klistermärken
Förpackning Inte Förpackad

Liknande produkter