Mr Bean ' s Green Mini Bil byggstenar Serie Siffror Tegel Pedagogiska Modell som är Kompatibel Med Varumärken Födelsedag Leksak Barn

Ny produkt

145.35 kr

181.67 kr

-20%

Taggar:

moc, lego moc, flickvän eller, plysch, keychain mini, bil klistermärke, lego xingbao, tamiya model, utvecklande pedagogiska leksaker, Blocket

Produktnamn : MR-39171 Mr Bean ' s Mini-

Kategori : VS Världen

Detta Kit Innehåller:(C4654)

242 st Bra Kvalitet Tegel

Storlek: L : 14 cm b : 7 cm Höjd : 10 cm

PDF-byggnad instruktion-Eller bygga upp en video

OBS !

Produkten paketet inte innehåller klistermärken och är elektroniskt och skrivas ut.Inte inkluderar motor, generator

Den tryckta delar ersättas av vanliga delar och inte innehålla tredje parts tillbehör.Den manuella och renderingar är endast för referens och är föremål för den faktiska delar paket.

Denna produkt är en MOC produkt och inte kommer med ett papper manuellt.När du skickar in din beställning, vänligen ange en e-postadress och vi kommer att skicka elektronisk broschyr till din e-postadress.

Alla delar är kvaliteten kontrolleras innan leverans, så om du hittar några saknade eller skadade delar, oroa dig inte.Vänligen kontakta oss och vi kommer att skicka dem till dig omedelbart gratis.

Om sändning 1.Fraktkostnaden Är 2.Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3.Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.KÖPARE KOMMER ATT VARA ANSVARIGT FÖR SJÖFARTEN PROBLEM SOM ORSAKAS AV FEL I POSTNUMMER, POSTADRESS, ETC. 4.TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 5.Om du inte har fått din försändelse inom 60 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!Leveranstid Returen och återbetala 1.Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2.Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#. 3.Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4.Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.Om Feedback Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!FRAKTKOSTNADEN INNEFATTAR INTE EVENTUELLA SKATTER VID IMPORT,OCH KÖPAREN ÄR ANSVARIG FÖR TULLAR.Defekt produkt måste meddela oss inom 3 dagar bifogas med bilden av defekt del.Vänligen returnera den med din egen kostnad inom 1 vecka från den tid varorna är mottagna.Vi kommer att ordna med att byta ut en ny till dig på en gång. (du bör inkludera alla ursprungliga oskadade objekt i säljbart skick,tack) OM DU BEHÖVER ÅTERBETALNING, ENDAST postens LISTA PRIS ÅTERBETALAS.KÖPAREN ÄR ANSVARIG FÖR FRAKT KOSTNADEN FÖR ATT SKICKA TILLBAKA PRODUKTER.Vänligen kontakta oss innan du lämnar en Neutral eller Negativ feedback.Som en seriös och ansvarsfull säljare, vi kommer att göra vårt bästa för att lösa ditt problem.Din kommentar är mycket viktigt i vårt företags framgång.Om du är nöjd med ditt köp och våra tjänster,vänligen ta en minut att lämna oss en positiv feedback med en övergripande Detaljerad Sälja Betyg (DSR) 5,Tack!Obs:Betyg under 5 kan leda oss en dålig stående situation.

Varning Inga klistermärken, endast elektroniska manualer
Plast Typ ABS
Material Plast
Kön Unisex
Certifiering 3C
Streckkod Ja
Åldersgrupp > 3 år gamla
Modell Nummer MOC-39171 Mr Bean - Mini-bil
Typ BLOCK
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke buildmoc
Plast Block Form Självlåsande Tegel
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)
3C Intyg

Liknande produkter