Söt Kattunge Katter Gatos Bana AAA-CZ Cirkel Loop Drop Smycken Örhängen För Kvinnor Flickor barn Barn Gult Guld Färg Smycken Aros

Ny produkt

35.14 kr

45.08 kr

-23%

Taggar:

liten krok att hänga, skärmen d6503, skjorta haikyuu rosa, nigerianska män bazin, halsen kvinnliga ull, runda bord med 70 cm, silk papper kök, mrwonderful iphone, rekvisita cosplay pubg

Mörk Blå

Ljus Blå

Rosa

Lila

Vit

Villkor 100% Nya

Material Mässing med Guldpläterade&CZ

(Nickel Fri Plätering,Allergivänligt)

Längd Av Halsband: appx30mm/1.18 tum

Paket en gåva väska eller låda

Objektet är inte är Verklig och Solid Guld Smycken,det är Guldpläterade Smycken.Vänligen gör en notering.Om Frakt:

I allmänhet,kommer vi att skicka order inom 1-2 arbetsdagar efter det att vi har bekräftat betalningen.

För inköp av stora kunder, vänligen kontakta oss i förväg för att underlätta för våra hjälpa dig att bekräfta inventering och produktcykeln.

Tillfälligt slut i lager av produkter, eller krigsmateriel inte omedelbart hyllor av produkten, eller inventering av produkterna i fråga, vi kommer att kontakta köparen i första gången.Köparen Tips: Vi lovar bilder av våra produkter är 100% inkind skytte.

Olika dator bildskärmens upplösning kan visa en litttle olika färger.

Vi kommer att göra vårt bästa för att exakt visa färgerna på produkterna.

Men den verkliga färgen som du ser beror på din skärm.Din typ förståelse kommer att vara språkoberoende uppskattat.Om Paketet:

För miljömässiga skäl, allt kommer produkten läggas i en presentpåse eller presentask.Om du har speciella önskemål, vänligen kontakta oss.

Slitage Underhåll:

Söt Kattunge Katter Gatos Bana AAA-CZ Cirkel Loop Drop Smycken Örhängen För Kvinnor Flickor barn Barn Gult Guld Färg Smycken Aros

1.Om du är nöjd med de produkter och vår service,ta en minut att lämna oss en positiv återkoppling med 5 stjärnor, vi kommer att vara glad glad över att göra detsamma för dig.

2. Tveka inte att kontakta oss för att få en bättre lösning innan du lämnar en neutral eller negativ feedback, kommer vi att ge dig bästa service.

3. Om du har en produkt med kvalitet problem inom 30 dagar efter att ha fått det, vänligen kom ihåg att kontakta oss och ta en bild för att underlätta för våra följa upp och förbättra produkten för service.Vi kommer att återbetala eller skicka en ny produkt till dig.

Skicka begäran, behöver bud på detta objektet igen, och vi kommer att ändra priset till $0.01, det hjälper oss att skicka det på nätet.Och kommer att skicka med en gåva som compansation.Din typ förståelse kommer att vara språkoberoende uppskattat.

Modell Nummer ABE308
Längd 30mm/1.18in
Eller För Födelsedag,alla Hjärtans Dag,påskdagen,juldagen
Kön KVINNOR
Bredd 11mm/0.43
Stil Trendiga
Fina eller Mode Mode
Material Cubic Zirconia
Forma\mönster Djur
Örhänge Typ Drop Örhängen
Objekttyp Örhängen
Metaller Typ Kopparlegering
Varumärke windshow

Liknande produkter