Makita 191972-1 Kol Borste för CB-132 UC4041A UC3041A UC3541A KP0810 UC3020A UC3520A UC4020A

Ny produkt

52.67 kr

Taggar:

deko multi tool, cb440, esp32 wi-fi trådlöst lan development kit, motorsåg för trä, ir-switch kit, axis styrelse, makita verktyg, DOERSUPP, 2 poece ställa in kvinnor, elektriska grop

viktigt

Det rekommenderas att den ursprungliga kol borste vara choosed.Hög kvalitet kol pensel är mycket viktigt för rotorn.Den ursprungliga kol brush har god ledningsförmåga, låg energi-förlust, liten gnista generation, låg ljudnivå, ingen överhettning, det kommer att förlänga livslängden på rotorn.

kol borste lista för modell av maskinen

MEDDELANDE

Min butik är agent för MAKITA elverktyg.De produkter som säljs i vår shop är markerade med makita, som är alla original-produkter.

Betalning

1. Vi accepterar PAYPAL, VISA,Master Card,TT och Western Union betalning sätt; 2. När du tycker om produkten är dyr, du kan ringa för att ställa en rabatt.Jag kommer att göra mitt bästa för en rabatt . 3. Om du frågar mig för rabatt måste du lämna in det för mig först, inte "betala nu", när jag fått din beställning, kommer jag att justera priset , då du kommer att betala för det .

frakt

När du väljer alla Inlägg som e-Post, vi kommer göra vårt eget beslut att skicka den via någon av nedan leverans metod.ePacket: bra för vissa länder.Den genomsnittliga leveranstiden är 152~ 30 dagar.Kina Postar Air Mail: för de flesta länder världen över.Men genomsnittlig leveranstid är 15 ~ 60 dagar.www.mezzaluna.se Standard Frakt: bra för de flesta länder världen över.Den genomsnittliga leveranstiden är 15 ~ 35 dagar Nederländska Inlägg: bra för Europeiska counries, den genomsnittliga leveranstiden är 10 ~ 35 dagar.DHL: DHL är snabb och kommer att ta cirka 3-7 dagar för de flesta länder, men det kan orsaka anpassad plikt.Köpare ansvarar för tull skatt.Om du kommer att använda det,berätta för mig innan för

Tillbaka

Vi accepterar returer endast om varan var inte lika beskrivna i Produkt-Beskrivningen, Vänligen skicka tillbaka varan inom 10 dagar efter mottagen .

Kontakta oss

Vi strävar efter utmärkt kundservice .Du safisfaction och 5-sart betyg återkoppling är mycket viktig för oss .om du har några guestions på din beställning,vänligen kontakta oss för en resolution innan du lämnar negativt feedbeck eller öppna en tvist.Vi kommer alltid här för att serva dig.Du tror att alla av transaktionen kommer att få ett lyckligt slut.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Makita
DIY Leveranser ELEKTRISK

Liknande produkter