TRUELOVE HUSDJUR KATT HANRNESS och KOPPEL SET TLH3911

Ny produkt

134.51 kr

192.15 kr

-30%

Taggar:

bebedero gatos, overaller truelove, katt tillbehör scool, band husdjur, kanin koppel, Katt, krage leopard, applikationer katt, klappa katten, hund

TRUELOVE Husdjur KATT Sele och Koppel SET

1.Polyester vävband 2.Låg vikt aluminium legering montering 3.Duraflex® PC spänne 4.Skaderegleraren

Produkt storlek

3 storlekar S/M/L Vänligen mäta din katt omkrets på samma plats som den linje som visas i bilden.

Funktioner

1.Tålig och stark polyester vävband,olika färger. 2.Låg vikt aluminium legering montering,hållbara och bekväma. 3.Duraflex® PC spänne på båda sidor med stor lastkapacitet, vilket avsevärt förbättrar draghållfastheten. 4.Skaderegleraren som kan lysande på natten,förbättra säkerheten på natt promenad. 5.Matcha med ett slitstarkt koppel för att hålla din katt säker medan promenader utomhus.

Hur man bär

Färg

FUCHISIA/SVART/ROSA/LILA/ORANGE

Om Retur Och Återbetalning

Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du byta varan.Köparen är ansvarig för alla ytterligare fraktkostnad.Om du stöter på någon situation, eller något otillfredsställande situation, ska du inte öppna den tvist, vänligen kontakta vår kundtjänst för att förklara de problem som ni har stött på, kommer vi att lösa det.Om produkterna har några problem,vänligen kontakta oss inom 24 timmar efter mottagandet.Observera: Returnerade varan måste vara nya och i ursprungligt skick.Bör returnerar krävas. Kontakta oss via brev eller e-post eller trade manager Ge så mycket information som möjligt om de problem du har.Returnera varan överenskommelse om utbyte eller refun

Om oss Truelove ' pet är den mest professionella tillverkare av pet-produkter för mer än 10 år i Kina.Truelove varumärke har varit en industri ledande tillverkning av pet-beteende, inneslutning och lifestyle-produkter för mer än 10 år,för att hjälpa miljontals människor och husdjur.Vi kan erbjuda OEM service för din egen design.Vi håller ett stort lager och små beställningar för våra Truelove produkter är också välkomna.

Om Frakt Leverans till hela världen leverans Tid: måndag till fredag - Skickas inom 24 timmar.Lördag - söndag skicka på måndag.Andra helgdagar levereras på första dagen av arbetsdagen(Enligt Kinesisk Tid) Frakt metod Gratis frakt genom www.mezzaluna.se Standard Frakt eller E-packet:oftast 16-35days. (Om paketet understiger 2 kg) DHL,FEDEX,UPS,EMS,TNT: vanligtvis 5-10 arbetsdagar att Vi inte garantera leverans tid på alla internationella transporter på grund av skillnader i tullklarering gånger i enskilda länder och Om ni inte fått varan inom den leveranstid, vänligen kontakta oss, kommer vi att kolla upp det och svara dig så snart som möjligt.Vårt mål är att kunden är nöjd!!!

Om Feedback När du har fått din produkt, vänligen ta en stund att lämna oss en positiv feedback Om du inte är nöjd med det,innan du lämnar den negativa feedback låt oss först,och vi kan hjälpa dig att lösa problemet, tills du är nöjd med det.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Dekoration Skärp Liten Klocka
Material Polyester vävband
Varumärke TRUELOVE
Koppel längd 120cm/47.2 i
Typ katter
Har Reflekterande

Liknande produkter