Anime Haikyu Stor musmatta Populära Japanska Serier Volleyboll Tonåring XXL Dator Notebook Icke-Slip Tangentbord för Gaming Skrivbord

Ny produkt

86.63 kr

144.45 kr

-41%

Taggar:

mat musen, spelet musmatta, musmatta, gamer mause pad, musmatta anime man, mat-och utflyktsdisk, 3d-anime musmatta, Haikyuu, japan notebook, tangentbord mat

Funktion: 1. Musmattan är i huvudsak tillverkade av naturliga skummad gummi, med små och täta bubblor som gör att musmattan mjuk och elastisk, 3mm design, och mer bekväma att använda. 2. Hög densitet vävning process som skapar en slät yta och ger honom en mjuk känsla, nära till harts, effektivt minskar handtrötthet orsakade av långvarig användning av musen. 3. Att använda naturliga gummi botten, säker och miljöskydd, botten för att stärka den bifogade filen linjer, fast följa med till bordet utan att deformeras. 4. Kanten på lock musmatta är stickad med extra fin stickning metod, som kan ta bort överflödigt fortsättning kanten för att se till att musmattan är mer hållbara.Specifikation: Använd Miljö: Kontor/Spel/Desktop Material: Naturlig Miljö Gummi Färg: Svart Thinckniss: 3 mm Storlek: 30x70x0.3 cm/11.81x27.55x0.11" 30x80x0.3 cm/11.81x31.49x0.11"

Frågor om att köpa en musmatta

1. Om lukten av musmatta:

Kära köparen, för att du ska få varan så snart som möjligt, gummi-och bläcket kommer att förpackas omedelbart när maskinen är uppvärmd under produktionsprocessen.Detta kommer att lagra vissa seg lukt, men du kan lita på, lägg den i en väl ventilerad plats, den lukten försvinner.

2. När det gäller storleken på musmatta:

Kära köparen, musmattan är gjord av gummi, som expanderar och avtal när det värms upp av maskinen under tillverkningsprocessen.Vi brukar använda rullande förpackning.Efter långa transporter, storleken har avvikelse.detta är en normal företeelse.

3. Om kanten av musmatta:

Kära köpare, om du vill köpa en musmatta med en olåst kanten, observera att musmattan är tillverkad av många gummi och är staplade och skär, så skärning noggrannhet kommer att vara något mindre och kanterna blir ojämna.detta är normalt.Om du vill ha en snygg, perfekt kant, vänligen se vår online kundservice för att köpa ett vackert sydda musmatta med sydda kanter.Naturligtvis, de flesta av våra musmattor är låst.

4. Om färgen på musmatta:

Kära köpare, alla trycksaker har en viss färgskillnad: datorn visar RGB-färger, och de trycksaker består av fyra CMYK-färg bläck prickar, och imaging-metoder är också olika.RGB-färger, ljusstyrka, etc.visas på olika skärmar.När du öppnar samma bild i olika visning av programvara, färgen kommer att vara annorlunda.Omgivande ljus och mänsklig perception av färg är olika.Efter färgkalibrering, det finns skillnader mellan färgerna på skärmen.Enligt den färg värden som i konstruktionsritningar, använd den internationella fyra färger standard färg spektrum för att skriva istället för att skriva ut enligt de färger som syns på datorskärmen.Därför, kromatisk aberration är oundvikligt.Färgen skillnaden är kontrollerade inom 10% för att uppfylla standarden.Vi kommer att noga följa den standard tryckmetod, du vara säker att köpa.

5. Om leveranstiden av logistik-transport:

Kära köparen, om väntetid för att ta emot de varor som är för långa, det beror på att internationella logistik och transport måste överföras till flera länder/regioner innan de når din adress.Samtidigt, på grund av väder -, nationell politik och andra skäl, många oförutsägbara faktorer som kommer att påverka hastigheten för tullklarering.När du köper gratis frakt produkter i vår butik, det är ett ekonomiskt läge för transport och leverans tiden och väntar på att mottagandet kommer att vara långsam.Om du vill ta emot produkter snabbt, det rekommenderas att du väljer en betald frakt metod med logistik uppföljningsinformation.Detta kan spara en hel del väntetid.

Paket Ja
Modell Nummer xxl
Användning kontor/intern café/hemma
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Mairuige
Lås edge färg färgstarka/svart
Tjocklek 2 mm/3 mm/4 mm/5 mm
Produkter Status Lager
Storlek Multiple size options
Stil non-slip
Material Gummi
pattem Enligt Ditt Val

Liknande produkter