2466PCS Moc DIY Vintern Hus Stuga Tegel Modell Pedagogiska byggstenar Julklapp Leksaker för Pojkar och Flickor

Ny produkt

1 117.37 kr

1 596.24 kr

-30%

Taggar:

moc, color toner, lampan byn, lego vinter stuga, flickvän eller, enkel lego house, lego djur som rådjur, lego noel byn, Blocket, lego trä hus

Modell Storlek: 35*26*28 cm (13.78*10.24*11.02 tum) Tegel Storlek: Klassiska tegel, kompatibel med alla stora märken.Tegel Bitar: 2466 ST Lämplig Ålder: 10 år gamla eller ovan Montering Tid: ca 3-5 timmar (Behöver ditt tålamod att bygga ) FÖRPACKNING Utan låda för hög spara frakt för dig.Vi kommer tillbaka i en stark bubble väska, pelase oroa dig inte.OMPRÖVNING Om du inte är nöjd med produkten och vår service, välkommen att lämna en kommentar med bilder att dela.Kommentar:

1, för att spara höga fraktkostnader för dig, kommer paketet inte kommer med orginal låda.Vänligen kontakta oss för att fråga om kostnaden för att skicka rutan om du behöver.

2, Om produkten missade delar, var vänlig kontakta oss innan du öppnar en tvist eller lämnar en negativ recension, vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet för dig.Tack för ditt samarbete.

Förpackning & Leverans:

Vi packar din beställning med en hög kvalitet bubble väska och noga kontrollera varje paket innan leverans.Du behöver inte oroa dig.

1, Om det inte finns särskilda omständigheter, kommer vi skickar inom 3 dagar efter betalning.Leverans information kommer att uppdateras 5-7 arbetsdagar efter att paketet har skickats, och du kan börja spåra din beställning på denna tid.

Den ekonomiska snabb metoder kommer inte att spåra information om när paketet avgår från Kina, ska du veta.

2, Under normala omständigheter, paket transporteras för 15-60 dagar (Brasilien är 30-90 dagar).

Om paketet inte kan bli ordentligt deliveryed inom skyddsperioden, vänligen kontakta oss för att förlänga skyddstiden eller skicka.

Återbetalning & Retur:

Vi kan återbetalning inom 7 dagar om du inte är nöjd med varan.Men du måste betala returfrakten kostnaden för paketet, och se till att varorna är komplett och påverkar inte re-försäljning.

Feedback:

1, Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vi hoppas att du kommer att lämna ett 5-stjärnigt positiv recension, och ladda upp bilder på ditt arbete att dela din lycka med andra.

2, Om du inte är nöjd med våra produkter eller något annat, kontakta oss innan de lämnar en negativ recension ( 0~3 stjärnor), vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet för dig.Tack för ditt samarbete!

Vi hoppas att våra produkter kommer att medföra lycka till i ditt liv!Lycklig shopping!

Certifikatnummer Vintern Byn
CE Intyg
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Åldersgrupp > 8 år gammal
Original Låda Ingår EJ
Plast Typ ABS
Typ BLOCK
Kön Unisex
Typ av tegel Klassiska Byggstenar
Dimensionen av den färdiga produkten 35*26*28 cm (13.78*10.24*11.02 tum)
Certifiering CE
Plast Block Form Självlåsande Tegel
Exponerades namn Vintern Byn
Varumärke Lysande Rådjur
Stil moc, hus, stuga
Varning förhindra barn att äta små delar
Modell Nummer G1011
Bitar av tegel 2466 bitar
Streckkod No
Material Plast
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)

Liknande produkter