AISI SKÖNHET Kinky Rakt Clip in Ponytail Förlängning Syntetiska Hög Temperatur Wrap Runt Magi Klistra in Hästsvans Löshår

Ny produkt

78.14 kr

82.30 kr

-6%

Taggar:

hår mänskliga hästsvans, färg syntetiska ponytails, håret på svansen, AISI HÅR, hår hög hästsvans, kinkys rakt clip-ins, instant hästsvans, crystal hästsvans klipp, cosplay hästsvans peruk, tillägg kia

1.Varför längden är inte samma sak som beskrivning?

Vi mäta längden på håret då håret vara sträckt rakt, vågigt och lockig textur hår kommer att bli mycket kortare jämfört med rakt hår, betala uppmärksamhet till det innan du köper, Tack!

2.Varför vikt är inte samma sak som beskrivning?

Eftersom vår produkt var gjorda av maskinen är det normalt att det kommer att finnas 5-10g fel.

3.Varför har mitt hår blivit trassligt?

Håret skulle fastna på grund av torrhet, olja och smuts som samlas upp, salt vatten och att inte kamma (bred tand kam) ut ditt hår dagligen.Se till att tvätta och villkor håret minst en gång i veckan, och om möjligt, två gånger i veckan skulle vara bättre.Du kan använda fuktande droppar eller konsulterar din stylist för ytterligare förslag.

4.Kan de rätas eller böjt?

Naturligtvis, de är gjorda av 100% värmebeständiga fiber, håret kan vara ringlad eller räta, men temperaturen bör inte överstiga 160 grader.

Vänligen Observera: var snäll och lägg inte ner håret efter att du rulla tills den svalna.Du kan sätta i håret på din hand eller något som kan hålla lockarna i håret,så att för att bibehålla den lockigt.

5.När du skickar mitt paket ut efter att jag betalat för min beställning?

Det kommer att bli en 24-timmars betalning verifiera tid genom www.mezzaluna.se, kommer vi skickar varorna inom 24-48 timmar efter att kontrollera tiden.

6.Hur att ta itu med lukt?

Några av de kunder som kan tala om lukten när du tar emot hår.Kära, det finns ingen anledning att oroa sig för detta, efter att co-tvätt-och sjukvård för en viss tid, den lukt som kommer att försvinna.

7.Varför färgen är inte samma sak som beskrivning?

Skillnader i färg kan orsakas av några andra skäl såsom färg reflektion i skärmen, belysning, bakgrund etc.

Men om du tror att varan mottagits är i fel färg, vänligen kontakta oss för att se om en retur eller återbetalning är möjlig.

Feedback:

Dina synpunkter är mycket viktiga för oss.Om du är nöjd med vår produkt, vänligen ge positiv feedback.Snälla lämna inte någon neutral eller negativ feedback utan att berätta varför.

Om du har några problem, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart.Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa våra kunder och göra din shopping upplevelse njutbar.

Material Klass Hög Temperatur Fiber
Kan Vara Permanentat Ja
Varumärke AISI SKÖNHET
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Enhet Vikt 100g/st
Struktur Kinky Rak
Produkter per Paket 1 Bit Bara
Färg Typ Ren Färg
Bilaga Clip-In

Liknande produkter