Fri frakt C-band LNB hållare/fäste 65mm fast C-band LNBF på Ku maträtt

Ny produkt

68.57 kr

Taggar:

lör 4 lnb, c lnb, lnb, bandet lnb, unicable lnb inverto, lnb monoblock astra och hotbird, finder satellit -, hd lnb, duo lör, diseqc-switch

Detta 65mm C-band LNB hållare/fäste för fast C-band LNBF på ku offset parabol .

Normalt används med c-band koniska skalär ring .Vänligen notera .

Installation ritning

Observera :LNB hållare inte med koniska skalär ring och LNB .

Fabriken Visa:

Löftet : Vi lovar att endast använda de bästa kvalitet komponenter för att säkerställa standarden på våra produkter.Alla produkter är noga testade av QC-avdelningen innan leverans.Vi kommer att behandla och skicka din beställning SNARAST möjligt när betalningen är verifierad.

Garanti: Vi ger 1 års garanti på alla våra produkter.Artificiellt skadad eller saknas komponenter är inte i garantin gäller.Köparen måste ansvara för fraktkostnaden. (I normala fall behöver du bara skicka tillbaka de viktigaste enheten utan några tillbehör).Innan du skickar tillbaka produkterna, vänligen kontakt med oss för att se till att hårdvara är fel, men inte problem med programvaran.Vi kommer att ge dig full tech-support.Innan leverans, tag kontakt med oss för att få korrekt returadress.Använd vanlig rekommenderad post service och ge oss ett spårningsnummer. (Inte använder snabb leverans i fall av import skatt.).Vi kommer att sända på den reparerad eller byta ut det till dig ASAP.

Betalning : Vi accepterar Escrow: Kreditkort(Visa/MasterCard), Moneybookers, banköverföring(T/T).Av säkerhetsskäl kommer vi bara att skicka order till den leveransadress du bekräftat med Spärrade.

Frakt : Vi vanligtvis skickar beställningar med DHL, vilket tar ca 3-5 dagars leveranstid.Vi kommer att erbjuda ett spårningsnummer till din e-post.Tveka inte att kontakta oss om du inte får din beställning efter en vecka.Mottagare brukar ha problem med städning Anpassad om frakt paket till Ryssland med DHL och UPS.Så, vi kommer att föreslå ryska kunder väljer HK post eller EMS för din beställning är frakt.Vänligen se till att dina mottagare är korrekt innan du köper.Vi kommer att leverera till den bekräftade adress Spärrade.Om du behöver skicka till en annan mottagarens namn och adress, vänligen lämna meddelande på vår transaktion.Vänligen se till att du kan importera denna produkt till ditt land innan du köper, om något problem (kvarhålla kraft att returnera eller förstöra) när du går förbi din lokala seden, kunderna måste ta det fulla ansvaret.

5. Om din beställning består av kombinerade med mer än två olika objekt, DHL/UPS frakt kostnad visade kan vara orimligt höga på grund av att vissa system misstag, vänligen kontakta oss för att rätta fraktkostnaden innan du betalar.

Skatt och Avlägsna Områden Brasilien, Mexiko köpare behöver för att ge CPF/VAT/MOMS-nummer.Avlägsna områden behöver ladda extra avgifter ,vänligen noteras.

Feedback Om du är nöjd med våra produkter och service, vänligen lämna en 5-börja feedback, vi kommer att göra detsamma för dig.Om du har något problem med våra produkter, vänligen kontakta oss för att få hjälp.Vi tror att alla problem kan lösas genom kommunikation.

Typ Digital
Material ABS-Plast
Varumärke SatMaximum
färg svart
FTA(Free To Air) Ja
High Definition Ja
Paket Ja
Med USB-wi-fi trådlöst Lan No
Funktion fast C LNB på Ku maträtt
LNB hållare diameter 65mm
Modell Nummer LH-01
Nyckelord LNB hållare

Liknande produkter