Brons och Svarta Färger Mässing Material Däck Monterade Kallt & Varmt Vatten av Bambu Tryck

Ny produkt

298.11 kr

354.84 kr

-16%

Taggar:

shellac nagellack, blandare kök, kran, baby bamboo, cold pack, kopparplåt, blandare diskbänk, bambu stå, svart mixer, badrum med svart tryck

Beskrivning

[ Artikel Nr. ]: L19228 [ Material ]: Mässing [ Färg ]: Svart, Brons [ Användning ]: Avrinningsområde [ Vattentryck ] : 0.1-0.6 Mpa [ Tillbehör ] : Däck Monterade Fastställande Delar, Vatten Slang

Bilder

Rekommendera

Frakt

(1) Vi kommer att skicka ut order inom 3 dagar efter mottagen betalning. (2) Många frakt metod för val, olika skotare och olika leveranstid. (3) Om ordning i shopping säsongen, logistik-företag kommer att vara mycket upptagen, och en del beställningar kan ta lite längre tid att komma fram, vänligen meddela oss om du vill förlänga den tid för dig för att bekräfta leverans. (4) Om leveransadress är fjärrkontrollen till din choiced rederiet, kommer vi att ändra annan skotare till fartyget. (5) fullständigt namn på mottagaren bett om leverans till ryska Federationen.Brasilien kund var god förse oss med CNPJ eller CPF-kod för frakt.

Uppmärksamhet

1) Vi är inte ansvariga för någon destination Anpassad plikt eller import skatt. (2) Det kommer att bli bättre om du kan berätta för oss vad priset på fakturan kommer att vara bra för din Egen. (3) rederiet skall betala avgifter i förväg, oftast, och sedan ta ut till dig när vi skickar hem till dig eller du plocka upp föremål.Vänligen inte vägra dem för ytterligare fraktkostnader.

Tillbaka

(1) Om du inte är nöjd när du tar emot ett objekt, var vänlig och returnera det inom 10 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Vänligen kontakta mig innan du lämna tillbaka det. (2) Den avkastning som varan skall vara i ny och oanvänt skick med alla original-taggar och förpackningar. (3) Om varan är defekt efter 30 Dagar, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du måste betala för den extra fraktkostnaden.

Feedback

(1) se till att dina föremål har kommit i bra skick och sedan bekräfta nöjd leverans. (2) Vi kommer att lämna POSITIV FEEDBACK efter att du mottagit varan och bekräftade. (3) Om du är nöjd med ditt köp och våra tjänster, vi kommer vara mycket tacksam om du ger oss ett fem-stjärnigt feedback och lämna positiva commentson dina erfarenheter med oss! (4) Om du har några frågor eller problem, vänligen kontakta oss direkt för att få hjälp, snarare än att skicka en begäran om återbetalning.Vi strävar efter att lösa alla problem så fort som möjligt!Vi accepterar inte någon NEGATIV FEEDBACK, annars efter försäljning service kommer att sluta omedelbart.Snälla förstå.Tack! (5) på Alla mail kommer att besvaras inom 1 arbetsdag.Om du inte har fått svar, vänligen nytt som skickas till din e-post och vi kommer att svara dig så snart som möjligt. (6) Seriös Köpare Bara!Vänligen lägg bud endast om du samtycker till alla villkor.

FAQ

Q: Hur betalar jag för mitt köp?A: vi accepterar följande betalningssätt: cridet kort, moneybooker, T/T, western union Q: Hur mycket kostar det att skicka till mitt land?A: Det finns 7 rederiet för val: DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS, SF och Kina Postar Air Mail.Om paketet väger mindre än 2 Kg och längden på lådan kort än 60CM, du kan välja fri frakt av Kina Postar Air Mail.Q: Finns det någon spårningsnummer för min artikel?A: Ja, vi skickar alla order med sina spårningsnummer och du kan se sändningen staus på motsvarande webbplats.Q: jag är en återförsäljare,jag skulle vilja köpa många delar av din artikel, vad är det för pris?A: Om du skulle vilja köpa stora mängder, vänligen skicka e-post till oss, kommer vi att ge dig rabatterat pris.Tack!

Modell Nummer L19228
Har INGEN
Ventil Kärna Material Keramik
Stil Modern
Kran Montera Enda Hål
Varmt & Kallt Vatten Ja
Typ Keramisk Platta Spool
Varumärke Jindouyun
Ytbehandling Polska
Typ Av Installation Däck Monterade
Vikt Per Förpackning 2 kg
Antal Handtag Enda Handtag

Liknande produkter