2020 Nya Tre-breasted Midja Tränare Body Shaping Svettig Bälte Fitness Bälte Bantning Linning Postpartum Magen Forma

Ny produkt

72.27 kr

93.86 kr

-24%

Taggar:

var utbildare kvinnor, män tränare, tränare kvinnor, män sneaker, kvinnliga utbildare kvinnor, man sneaker, kör utbildare kvinnor, män sko, skater utbildare kvinnor, aniddas utbildare kvinnor

I punktform: 1、Hög Kvalitet Midja Tränare: midjan tränare är gjord av material av hög kvalitet, och den är gjord av 100% neopren, smidig, flexibel och tålig, och det är bekvämt för sig, som är tättslutande, och det kan vara slitna på insidan och utsidan, som har god elasticitet, och det är inte lätt att rynka.Och det är bra för att bränna fett.

2、Magen Kontroll Shapewear Korsett: midjan tränare har dubbla lager komprimering design, stängning med självhäftande band och krok och ögat kombination av design, och den är justerbar.

3、Perfekt för viktminskning: midjan tränare hjälper dig att svettas till att eliminera toxiner, påskynda kalori förbränning, magen kontroll, viktminskning, och främja postpartum midja återhämtning.Upprätthålla muskel värme och stöd för att förebygga trötthet och skador efter träning.

4、Brett Program: Kan bäras under kläderna och klänningar i den dagliga närhelst gå till en fest, arbete eller ett gym, håller dig varm när du gör del utomhus aktiviteter i kallt väder.

5、Flera Syften: komprimering bälte i midjan kommer att snabba upp svett i din kärna mer än vanliga gym-kläder under träning, öka din buken temperatur (Bastu-Effekten) och ta bort gifter, bränna fett och gå ner i vikt snabbt.Och det är perfekt för bearbetning, dagligen, yoga, postpartum återhämtning, gym, sport, body shaping, etc.Och det kan ge dig en korrekt hållning när du bär under en lång tid.

Specifikationer:

Namn: Kvinnor Midja Tränare

Färg: svart

Storlek: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL

Material: skal - polyester

Kärna: Neopren

Tillfälle: sport, löpning, yoga, gymmet, träna

Vantage: mjuk, elastisk

Lufttät effekt: gör att du svettas mer lätt i sport.

Design: Form på din mage och ange ditt midjemått

Fördel: Vikt förlust midjan utbildning korsetter, träning band eller ens postpartum stöd gördlar

Stängning: liten krok på toppen

Packlista:

1*Midja Tränare

1) över hela VÄRLDEN FRAKT.. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2) S&H INTE INKLUDERAR UPPGIFTER, köpare kommer att vara ansvarig för eventuella lokala skatter eller andra import avgifter.

3) Order inom utlovad dagar efter betalning kontroll.

4)Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adresser MÅSTE MATCHA din leveransadress.

5) De bilder som visas är inte själva artikeln och för vår referens.

6) SERVICE TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

7) Om du inte har fått din försändelse inom 39 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

8)Du kan spåra ditt kollinummer på http://www.17track.net/en eller så kan du se informationen under din order på nätet.

Kön KVINNOR
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter