Flip läderfodral För Huawei P Smart 2021 Fall Boka Stå Plånbok Täcka För Huawei P Smart 2021 Fall PSmart 2021 Telefonen Fall

Ny produkt

44.36 kr

52.85 kr

-17%

Taggar:

p smart 2021, fallet huawai p smart 2021, fallet huawei p smart z, huawuei p30 pro, huaweii telefon, huawei p30pro, huawei 9 s, fall för att hedra telefon, huawi p30, huawey p 40 lite

Flip läderfodral För Huawei P Smart 2021 Fall Boka Stå Plånbok Täcka För Huawei P Smart 2021 Fall PSmart 2021 Telefonen Fall

Funktioner: 100% Helt ny och hiqh kvalitet.Mode design, lätt att installera och ta bort.Passar perfekt form.Skydda din mobiltelefon från damm, repor,stötar och tålig.Skydda din mobiltelefon värdefulla investmentfrom repad och skador.

Ryska Vän Uppmärksamma Snälla!!!

- Fyll i mottagarens fullständiga namn i den ordning som på grund av ny policy för ryska tullen,annars kanske du inte får paketet äntligen .

- Vi är inte ansvariga för misslyckade leveransen som orsakas av att kunden inte tillhandahåller tillräckligt med information när du gör beställningen.

Betalning

Vänligen kontakta oss om du har några frågor med betalningen.Vänligen välj ett leveranssätt när du gör en ny beställning.Observera att import tullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Du kan kontakta ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att debiteras när man köper produkten.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Frakt

1.Vi kommer att skicka ut order inom 1-3 arbetsdag efter rensas betalning (utom veckoslut och helgdagar).Vänligen kontrollera din adress när du betalar för beställning.

2.Vi erbjuder Gratis Leverans Via "Kina Inlägg Vanliga Små Paket Plus ", Som inte Kan spåra efter att ha lämnat Kina, Om du behöver Full Spårning ,välj "www.mezzaluna.se standardleverans"," China Air", eller andra , och lägga till mer på att spåra .Tack för ditt förstå!

3.Produkten är på väg utomlands från Kina , så att leverans kommer att ta längre tid än den inhemska sjöfarten.ibland internationell leverans är starkt beroende av post-bärare och lokala seder och skatter.om du inte fått dina varor i tid ,kontakta oss omedelbart,Vi ber om din förståelse.Tack!

Återbetalning

Vi accepterar retur-och bytesrätt om objektet har någon defekt.Tveka inte att kontakta oss om du har några problem med produkten.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa eventuella problem.

Observera:

Om varan skadas av brevbärarens,kan vi erbjuda dig en ersättning eller en del återbetalning enligt postens villkor.Om objektet är inte som beskrivs,vi kan göra en återbetalning eller ersättning till dig.Om du inte är nöjd med de föremål för någon anledning, kan du kontakta oss för att byta eller returnera och du behöver bara betala för returfrakten.Feedback

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, snälla lugna ner dig att kontakta oss för första gången ,vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Modell Nummer 2 För Huawei P Smart 2021 Flip Case
Varumärke MEAFORD
Kompatibel Varumärke Huawei
Passar För Carcasas Fundas Capa Skal Till Huawei P Smart 2021
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Funktion 1 Djur Målade Plånbok Telefon Väska Fall
Material PU-läder
Typ Wallet Case
Har 2 Flip läderfodral Täck med panda Katt fjäril blomma
Grossist Support,kontakta oss för bättre pris
Funktion Med Kort Pocket
Kvalitet 100% Helt Ny och hög Kvalitet A+++ Fundas Coque Capa Para
Design Blommor
Funktioner Mönstrad Flip Case Plånbok
Modell Nummer 1 För Huawei P Smart 2021 Fall

Liknande produkter