20st/Mycket M6 i Rostfritt Stål 304 inklusive lyftögla Mutter Form Ring Nötter öga nötter CPC129

Ny produkt

102.08 kr

117.35 kr

-14%

Taggar:

ögat mutter rostfritt, ögat mutter, cnc-riser, mutter rostfritt, ögat mutter m10, king lion ring, au750 guld ring, brittiska män tröja, ögat nötter mässing, nöt

Dessa skruvar/muttrar är tillverkade i aisi 304 rostfritt stål, som är resistent mot rost och korrosion.Kan vara som vanligen används i hem och kontor

apparat, möbler, reparation och uppfinningar, rost och korrosion.Miljövänlig, inga föroreningar, hög hårdhet.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

5. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

6. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

7. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Grossist-och drop shipping är både välkommet.

För hela försäljning, vi kommer att erbjuda en rabatt eller gratis express frakt som bara tar 3-7 dagar att komma fram.Naturligtvis, ju mer du beställer, desto större rabatt får du.För drop shipping, kan vi skicka varor till dina kunder direkt och kommer inte att lämna information om oss om du vill.

Hur kan spåra?

Du kan spåra ditt paket på följande hemsida med hjälp av ditt kollinummer.

Vad kan jag göra när köp som skydd tiden rinner ut?

Om dina köp som skydd är det ont om tid, vänligen kontakta oss och vi kan hjälpa dig att förlänga det.Så att dina pengar kommer inte att gå till mitt konto.

.

.

Förpackningsstorlek 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Varumärke WHUZF
Modell Nummer M6
Typ Andra
Typ Av Enhet mycket (20 st/mycket)
DIY Leveranser ELEKTRISK
Material Rostfritt Stål
Paket Vikt 0.09kg (0.20lb.)

Liknande produkter