DIY Dockskåp i Trä Kit 3D Monteras Sushi Shop Handgjorda Hus Mini Stuga För Jul, Födelsedag, alla Hjärtans Dag Present Madera

Ny produkt

325.03 kr

353.31 kr

-9%

Taggar:

diy dockskåp, diy kit dockskåp, diy dockhus miniatyr kit, sushi leksak, enkel dockskåp kit, hund leksak vattenmelon, hantverk i trä, minuature dockskåp kit, ETT SVÄLJA, diy trä

Specifikation:

Namn: DIY Stuga

Ansökan: smycken, presenter

Funktioner: kund manuell DIY-produktion

Material: trä + tyg + plast

Tillbehör: material paket, LED-ljus, glödlampa, LED-ljus, glödlampa, LED-ljus

Färdig produkt storlek: ca 22 * 17.5 * 19.5 cm/8.66*6.89*7.68 tum (manuell mätning, låt smärre fel)

Förpackning storlek: ca 21 * 32 * 5.5 cm/8.27*12.60*2.17 tum

Packlista

DIY Stuga Set * 1

I punktform: 1、Noggrant Sett: Den söta huset är inte avsett att spelas med, men samlarobjekt byggnader eller heminredning efter avslutat.Det kommer med delar, och du måste montera SJÄLV.Monteringen är lämplig för personer som är äldre än 14 år, och detta är ett bra sätt att kommunicera med tonåringar eller vuxna och perfekt projekt för att spendera tid.

2、Premium-Material: Hög kvalitet och utmärkt utformad för att matcha dess pris: Material är av god kvalitet, och de möbler och andra trä-bitar är exakt skuren så att de passar ihop på rätt sätt.LED-ljus, växter, prydnad, möbler är ganska realistisk och skickligt utformade.Det är väl värt priset om du letar efter nöje.

3、Perfekt Present: En perfekt gåva och samlarobjekt för den som tycker om hantverk och miniatyrer, och själva lådan ser ut som en present-mycket snygg!Du kan göra det själv för att göra gåvan mer meningsfullt.Kan vara utmanande för första gången byggare, men du kommer att få glädje efter att du har avslutat det.

4、Lätt att Montera: Det är lätt att montera och bara lite tålamod som krävs.Tryckt ark var till för att hitta de numrerade delarna, och engelsk manual med detaljerade och färgade bilder kommer att guida dig hur du ska göra steg för steg.

5、Brett Program: DIY dockskåp är perfekt Födelsedag/Jul/alla Hjärtans Dag present till din älskare, familj, barn, vänner,och det kan uttrycka din stora kärlek på grund av att det görs av dig själv.Du behöver för att förbereda silikon flytande lim och två st batterier(typ AAA) av dig själv.

Beskrivning:

Funktioner: Japansk sushi restaurang -, dubbel-historien loft, utsökta och enkla Japansk sushi, rosa körsbärsträd, allt som gör att du känner dig enkla och vackra i livet.LED-ljus plus batteri box switch med musik och rörelse.

Passar till: Perfekt födelsedag / Jul / alla Hjärtans dag-present till din nära och kära, familj, barn, vänner.Eftersom den är gjord av dig, och du kan uttrycka dina djupa kärlek.

Anteckningar:

1. AAA-batteri 2 (ingår ej batteri), utan lim och verktyg för produktion

2. Denna produkt är en del paket, som kräver att kunderna gör det själv-artiklar för hand.

Vikt 1300g
Typ Av Produkt Obehandlat Trä
Funktioner trä inredning
Tillbehör Material paket, LED-ljus, glödlampa, LED-ljus, ljus
Namn DIY Cabin
Material trä + tyg + plast
Storlek 22 * 17.5 * 19.5cm/8.66*6.89*7.68inch

Liknande produkter