Bunny Tema 1: a Födelsedag Bakgrund Vissa Bunny är En Födelsedagsfest Dekoration Banner Påsk Blommor Baby Porträtt Bakgrund

Ny produkt

51.40 kr

90.25 kr

-44%

Taggar:

inredning påsk, cirkus bakgrund baby, bakgrund pojke, vissa bunny är en, födelsedag tik, kanin tema, bing födelsedag, peter kanin part aktiviteter, bakgrund påsk, baby shark födelsedag part tema

~Välkommen till vår butik~ Vi är en professionell fotografering bakgrund tillverkare.

Våra huvudsakligen kulisser för Nyfödda, Barn, Vuxna, Familj, Bröllop, Stadium, Födelsedag&Semester Part, Tårta&Mat fotografering.

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet, god service och otroligt lägsta pris för dig.Om du har några frågor

Tveka inte att kontakta oss, och vi kommer gärna att svara dig inom 24 timmar.

Färg Skillnaden:

1.Ple ase observera att varje dator har olika färg och upplösning inställningar så att färgerna som visas på skärmen kan variera något från den faktiska .

2.Ut effekt beroende på dina inställningar.Vi kan inte erbjuda återbetalning eller utbyte på objekt som har små färgvariationer.

3.Bilden visar skillnaden mellan hemsida och visar verkliga bakgrunder efter att skrivas ut.

4. Liten kromatisk aberration är normal.Vi har gjort vårt bästa för att ge en färg beskrivning av varje bakgrund.Om du inte kan acceptera, kan du köpa med försiktighet.

Paket:

Paketet skicka vikta.Det kan vara några små rynkor när du får det,men det är lätt att ta bort rynkor:

(1)Rulla upp den ordentligt med en cylinder för 3-4 dagar,det kommer att vara ok.

(2)Värm det med ett strykjärn på baksidan av objekt,så kommer det att vara smidig igen.Vänligen inte strykjärn / i framsidan av bakgrund eller låt bakgrunden tryck på vattnet, eftersom det kommer att förstöra bakgrunden.

Om beställningen är mer,vi skickar även rullas ihop.

Vanliga frågor:

1.Q: Hur att anpassa bakgrund?

A: (1)Om du inte har gjort en beställning, vänligen skicka oss din egen information som innehåller bild, storlek, färg och ord.Våra formgivare kommer att utforma det för dig.

(2)Om du har gjort en beställning, och vill anpassa bakgrund, vänligen skicka dina anpassad information till oss efter att ha beställt.Om vi inte har fått ditt anpassa e-12 timmar senare, kommer vi att leverera den produkt du beställt.

2.Q: Hur kan jag annullera beställningen?

A: Vänligen maila oss så kan vi hjälpa dig att avbryta din beställning inom 12 timmar.Order över 12 timmar har tillverkats eller levererats och kan inte annulleras.

3.Q:Hur kan jag skicka filer till dig?

A:Vänligen skicka information, som inkluderar storlek, ord och hög kvalitet skriva ut filer till vår e-post: [email protected]

4.Q: När paketet skickas ut?Hur lång tid det kan leverans?

A:paketet normalt skickas ut inom 2-3 dagar.Och standerd shippeing tjänster som normalt behöver 15-40 dagar för leverans.Om du behöver det urgenttly, välj expresstjänst.

5.Q: Kommer det att finnas taxor?

A:Vi kommer att göra vårt bästa för att minska tulldeklaration pris för dig.Enligt plattform regler, du behöver för att bära det själv om tulltaxe genereras.

Hej, Kära kund, Om du är angelägen om att Få paketet, vänligen kontakta oss för att välja snabb leverans.om du har några problem vänligen kontakta oss.Tack för ert stöd och förtroende.Vi är fotografering bakgrund fabrik, Om du har en stor order, vänligen kontakta oss.Vi kommer att ge dig mer rabatt, hoppas att vårt långsiktiga samarbete.Välkommen till min butik som helst!

Anpassade namn,datum,ett ord som alla kan ändras
Kan tvättas Polyester bara
Material Vinyl&Polyester
Typ Spray Målade
Modell Nummer MEHOFOTO
Varumärke MOCSICKA
Bröllopsfotograf Backdrops barn bakgrund
Paket Ja
Stil naturskön
Tillämpa Foto studio,bilder, fotografering backdrops
Max Bredd 300cm(10ft)
Karaktär baby,Barn,fest,Fotograf ,bruden och brudgummen
Storlek customized to any size
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter