2ST Elektrisk Kontroll Dörren Ställdon Lås låset För Mitsubishi Pajero III IV 2000-2006 MR512235 MR512236

Ny produkt

1 094.88 kr

Taggar:

bil central lås, ställdon dörrlås toyota, dörrtröskel mitsubishi, elektron-lås, lådan spärren, mitsubishi fto, delica, mitsubishi centrallås ställdon, makten dörren spärren, door lock smart

1. 2ST Vänster och Höger Dörr låset

2. Lämplig för Mitsubishi Pajero Montero - V73W V74W V75W V76W V77W V78W V93W V96W

3. OEM nummer: MR512235 Vänster *1

MR512236 Framför Righ *1

4. Bra kvalitet med rimliga priser.

5. Vi har andra bra kvalitet OEM-delar som passar för Mitsubishi.

1 .Vänligen kontakta oss för att få hjälp om du inte är säker på om varan är lämplig för din bil.

2 .Du kan lägga till objekt i varukorgen för att spara frakt kostnad i stället för

order separat.

3 .Som en wholeseller, vi kan ge dig rabatt bas på den mängd du

behöver.

Vänligen kontakta oss om du behöver.

Denna artikel passar till Mitsubishi :

Lämplig för: PAJERO/MONTERO(EUR) (2000.02 - 2006.12)

3000/LÅNG VAGN (V73W) V73W 2500D-TURBO/LÅNG VAGN (V74W) V74W 3500/LÅNG VAGN (V75W) V75W 2800D-TURBO/LÅNG VAGN (V76W) V76W 3800/LÅNG VAGN (V77W) V77W 3200D-TURBO/KORT VAGN (V69W) V68W

PAJERO/MONTERO(EUR) (2006.09 - ...)

3000/LÅNG VAGN (V93W) V93W 2800D-TURBO/LÅNG VAGN (V96W) V96W

Innan du lägger en order, vänligen kontakta oss för att se om du inte säker på att varan är lämplig för din bil, särskilt den yttre delar.

När du placerar en order, vänligen välj fraktsätt och betalar för beställning, inklusive fraktkostnaden.Vi kommer att skicka inom 3 dagar efter din betalning är klar.

Vänligen ange ditt riktiga namn, leveransadress, Postnummer, Telefonnummer , E-postadress för att säkerställa att du kan ta emot objekt med den information du lämnar.Det kommer inte att vara vår plikt, och betalning återbetalas inte om köparen inte ger rätt leveransinformation.

Vi kan inte garantera leveranstiden på alla internationella transporter på grund av skillnader i tullklarering gånger i enskilda länder, vilket kan påverka hur snabbt din produkt som inspekteras.Observera att köpare är ansvarig för alla ytterligare tull-avgifter, courtage avgifter, tullar och skatter vid import till ditt land.Dessa extra avgifter kan samlas in vid leveransen.Vi återbetalar inte fraktkostnaden för vägrade transporter.

Fraktkostnaden innefattar inte eventuella skatter och köpare ansvarar för tull.

Vi erbjuder 1 månad gratis ersättare om det är problem med objektet?s kvalitet, men inte felaktig användning.Köpare kan begära för ersättning inom 15 dagar från mottagandet av produkten .Köparen ska skicka tillbaka varan i originalskick till oss och betala fraktkostnaderna för returen.

Vi erbjuder även 12 - månaders fri underhåll.Köparen ska skicka tillbaka varan i originalskick till oss och betala fraktkostnaderna för returen.

Om någon del krävs för att ersättas, bör köparen betalar också kostnaderna för de delar som ska bytas ut.

Vi erbjuder underhåll, men kommer inte bär något solidariskt ansvar.

Innan du returnerar objekt, vänligen bekräfta avsändaradress och logistik metod med oss.När du ger poster till logistik företag, vänligen skicka oss ett spårningsnummer.Så fort vi tar emot varor, vi kommer att reparera eller byta ut dem så fort som möjligt.

Vi gör vårt bästa för att betjäna våra kunder det bästa av det vi kan.

Retur accepteras endast om tillverkaren?s fel.Vänligen kontakta oss inom 15 dagar efter att du har fått varan och ge en tydlig digital foto som kan förbättra problemet med posten.Köparen bör se till att den returneras i sitt ursprungliga villkor.Om varan skadas eller kommer bort när de är tillbaka, kommer köparen vara ansvarig för sådan skada eller förlust, och vi kommer inte att ge köparen en full återbetalning.Köparen bör försöka att reklamera med logistik företag för att täcka kostnaderna för skada eller förlust.

Köparen kommer att ansvara för leverans avgifter för att returnera poster.

Kontakta oss och lämna en tydlig digital foto som kan förbättra problemet med posten.

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Artikel Vikt 2kg
Modell Namn MR512235 MR512236
Punkt Höjd 1
Material Typ Metall
Varumärke KOWZE
Artikel Längd 1
Biltillverkare Mitsubishi
Bilen Gör Pajero III IV
Externa Tester Certifiering ISO9000

Liknande produkter