Modern Minimalism Abstrakt Marmor Konsistens Geometriska Fyrkantig Cirkel Triangel Mönster Citat Kalligrafi Affisch På Väggen Konst Duk

Ny produkt

17.53 kr

43.81 kr

-60%

Taggar:

rodameio, kalligrafi väggdekaler, marmor fotografering, bakgrund marmor, tyg marmor, fotografering yta, att wall, cirklar spegel storbritannien, cirkeln spegel design, mål cirkel spegel

Högupplöst Bild

De bilder vi använder alla är utvalda med hög definition och kära, så att vi kan säkerställa att trycket som du får kommer att vara av bra kvalitet.

Hög Kvalitet Matte Canvas med förstklassig Bläck

Media väljer vi är en av de bästa i branschen med matt yta.Miljövänligt bläck använder vi med nonp-bleka kvalitet är också en garanti för första nivå konstverk.

Världsklass Industriell Maskin

Med Epson-Bläckstråleskrivare Maskin, utrustning antar vi representerar de ledande Japan tech på denna industri.

Standard Storlek och Redo att Ram

Storleken ger vi alla är vanliga i den här branschen, vilket innebär att det kommer att vara mycket lätt för dig att plocka upp en lämplig ram från någon återförsäljare.Till exempel är IKEA: s Ribba ram-serien är en typisk ram passar dessa utskrifter bra.

Anpassad Ordning?Ja/Drop Shipping?Ja

Vi accepterar kunder order.Drop shipping order är också mycket välkomna.Vi kommer inte att sätta någon promotion material i drop shipping order.

Första Nivån Kundservice

Om det är några frågor eller fel om beställning, vänligen kontakta oss via www.mezzaluna.se budskap, kommer vi att svara så fort som möjligt.Vi kommer att skicka en order antingen förlorade med logistik leverantörer eller skadade av dem.

Stil sammanfattning
Ram-läget Ramlösa Speglar
Formen Vertikala Rektangel
Material Canvas
Form Enda
Modell Nummer Ral 8017
Stöd För Bas Canvas
Medium Olja
Ämnen sammanfattning
Original No
Ram No
Technics Sprutmålning
Typ Canvas Utskrifter

Liknande produkter