Wall Art Bilden Alla Storlekar Av Bröst Bröst Duk Art Print Målning Affisch Akvarell Vägg Bilder För Heminredning

Ny produkt

70.82 kr

Taggar:

pojken hawaii skjorta, bröst wall art, sticker wall bilder, scarface väggen, wall street bilder, affisch på väggen, bebe smycken, stora korgen inredning, silicon bröst, affisch skottland

Produkten titel: Wall Art Bilden Alla Storlekar Av Bröst Bröst Duk Art Print Målning Affisch Akvarell Vägg Bilder För heminredning

Produkt information

Målningen är gjord av Hög Klass Duk som är den bästa tryckt material av tyg.Dess konsistens är nära tjock, har en stark konstnärlig, vattentät och tålig funktioner,inte Kommer att blekna i 30 år, lämplig för hängande och Lämplig att vara inramade.Rullade och levereras i en Skyddande papper röret Hög kvalitet affisch tryckt på canvas Det är 4CM vit kant på varje sida, Lätt att rama in, Great wall decor Trevligare än Papper Affisch, kan bevara under en lång period

Ett perfekt val för vägg dekoration och heminredning.En stor gåva idé för ditt bröllop, jubileum,Thanksgiving, Jul, Mors Dag, Fars Dag, alla hjärtans dag, födelsedag och andra.

Frakt

Vi skickar över hela världen med ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT och så vidare.Vi har inte möjlighet att kontrollera leveranstiden eftersom det är som bearbetats av Tredje-part tjänst, men om paket inte har kommit inom förväntad tid, vänligen kontakta oss, så hjälper vi dig att spåra det och ge dig en nöjd svar.

Gratis frakt via ePacket eller China Post Registrerade Air Mail.Vi erbjuder även leverans via EMS, TNT, DHL etc., du måste lägga till lite extra fraktkostnad.

Leverans Tid

Vi garanterar att skickas ut inom 72 timmar efter betalning bekräftelse (utom Semester).Om det är någon oväntad situation, vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt, och noggrant följa upp att leverera din beställning snart.

Frakt leverans är ganska olika Länder och Region du bor i.Vissa av er behöver lite tålamod, men det kommer fram till dig på ett säkert sätt.

1. Kina Postar Air Mail: Normalt 15 - 50 da gar, men till Brasilien kanske behöver 2 till 3 månader.Om du inte kan vänta så länge, ska du inte köpa den, eller välja andra snabb leverans sätt.Tack!

2. ePacket: Normalt 7 - 50 dagar

3. Ryska Luft: Inom 25 dagar

4. FÄRG: Normalt 4-15days

5. DHL: Normalt 3-10 dagar

6. TNT: Normalt 4-10days

7. FedEx: Normalt 3-10 dagar

Betalning

Vi accepterar: VSA, MasterCard, Spärrade eller PAYPAL

När du använder ett Spärrat, din pengarna sätts in säkert på ditt konto.Pengar kommer att överföras till oss efter du bekräfta leverans.Betalning skall ske inom 3dagar i ordning.Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen stänger.Vänta några minuter och försök igen.

Retur och Återbetalning

100% Få Tillfredsställelse Garanti.Om några frågor, vänligen maila oss för första gången.Om varan skadas eller kommer bort under transporten, utbyte eller en full återbetalning som är acceptabelt.

Feedback

Om du inte är nöjd med varan, var vänlig och lämna en positiv feedback (5 stjärnor) för oss är det mycket viktigt för oss, tack så mycket!

Om du inte är nöjd med denna transaktion av någon anledning, kontakta oss innan du lämnar neutral eller negativ feedback.Vi kommer göra det bästa för att lösa ditt problem.Tack och happy shopping

Medium akvarell
Ram No
Form Enda
Material Canvas
Modell Nummer 20180404
Varumärke BAIZERUIS
Stil Moderna
Stöd För Bas Canvas
Ämnen nude
Technics Sprutmålning
Original Ja
Typ Canvas Utskrifter
Formen Vertikala Rektangel
Ram-läget Utan ram

Liknande produkter