1 Set Tandborste Interdental Borste Dental Tandställning Parentes Oral Care Suite Rengöring Komplett Kit Munhygien Leverans

Ny produkt

38.66 kr

64.41 kr

-40%

Taggar:

dental stå, composit tandreglering, dental, stag ren, stag tandborste, rör tandreglering, tandläkare hållare, dental set, Tandborste, fäste renare

Välkommen till vår butik!

Vill du ha en bra shopping upplevelse!

Beskrivning:

1. Tandreglering tandborste:

Speciellt utformad för ortodontiska patienter, design i form av spåret i mitten av tandborste, är det rekommenderat att du använder dig av "V" - form, så att när du borstar tänderna kommer inte rengör tanden på grund av fästet störningar, varje gång du borstar tänderna är Det lämpligt att borsta avståndet mellan de tre tänder.Den laterala vibrationer upprepas och rörelse är inte alltför stor.Varje del är borstad för tio till femton gånger.Det viktigaste är att rengöra halv-moon området mellan konsolen och tuggummi.Det tar ungefär tre till fem minuter för full-mouth tandborste för att komma ner.Den ocklusal yta och tungan ytan är samma som för en vanlig borstning, så se till att borsta det försiktigt.

2.Tandlucka borste:

Den marginal borste växer som en mini version av flaskborste, som kan sträckas under archwire att rengöra den position där tandborsten inte når.

Den raka typen används för rengöring av de främre tänderna, och "L" - form används för de bakre tänderna.Den position nära parentes är också bra med detta verktyg.

3.Tandtråd:

Många ortodontisk patienterna tror att de inte kan använda tandtråd när de är bundna med archwire.I själva verket, rengöring av angränsande ansikte är också nödvändigt för ortodontiska patienter, annars angränsande ansikte kan vara skadad.Det finns två sätt, ett är att driva den linguala sidan ner så mycket som möjligt efter det att använda tandtråd kommer in i angränsande gap.En annan metod är att använda traktorn för att dra tandtråd från under archwire och rengöra den efter tandtråd går in i den intilliggande gap.

Förpackningen Innehåller:

1*Mjuk tandborste

1*Resor tandborste

1*Dental spegel timglas timer

1*Tandtråd

1*Tand vax tandtråd

1*Dragkraft linje

1* Interdental borste

Observera:

1.Låt 1-3cm fel på grund av manuell mätning.Vänligen se till att du inte ihåg innan du köper.

2.Färgerna kan ha olika som skillnaden displayen, du förstår.

Frakt

1. Beställningar kommer att behandlas inom 48 timmar efter din betalning bekräftats.

2. Efter att vi har skickat din poster,Normalt är det att behöva ta 20 till 55 dagar (mer eller mindre) till ditt land.Det beror på de lokala tullklarering.

3. Vårt pris är inte inkluderar Skatt, MOMS eller andra dolda avgifter.

4. Vi skickar bara till den adress i din beställning,glöm inte att skriva in rätt kontaktuppgifter (Namn, Adress, Telefon etc. )

Feedback

1.Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna oss en positiv feedback med en övergripande Detaljerad Sälja Betyget 5 Stjärnor.

2.Om du känner dig inte nöjd,kontakta oss innan du lämnar negativ feedback eller öppna tvist,vi garanterar att vi kommer 100% att lösa några problem för dig.

arbetstid

Måndag till fredag(utom helgdagar)

Beijing Tid:09:00-18:00

New York-Tid 20:00-05:00

Melbourne Tid 12:00-21:00

London-Tid 01:00-10:00

Vi kommer att svara dig så fort som möjligt efter vi tillbaka till arbete.

Kära vän,Om du har några frågor eller krav,känner sig fri kontakta oss,vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Med vänliga hälsningar

Storlek a
Objekttyp Tandborste
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Vikt approx.85g
Åldersgrupp Vuxna
Material Plast
Modell Nummer Munhygien
Spänning 100-110 V
Mängd 1 Set

Liknande produkter