MEGA BLOKS Pokémon-Serien byggstenar Leksak Snabbt Dragon Battle Scenen Pocket Monsters Barn Leksaker Julklapp FVK75

Ny produkt

342.83 kr

612.12 kr

-44%

Taggar:

blockera pokemon, nanoblock, dragon leksak, pokemon, lego xingbao, docka monster, blockera monster, Blocket, kort mega, Mega 2560

Byggbar Togetic och Dragonite siffror

Byggbar slaget miljö

7,5 tum Dragonite med ledad kropp

2,5-tums Togetic har ledade armar, vingar och huvud

Kombinera med andra Pokémon construction set från Mega Construx

Flyga in i striden med en showdown mellan Togetic och Dragonite!

En spännande Pokemon matchup tar till skyarna när du skapar en kamp mellan dessa två populära Flygande-typ Pokemon!

För det första, förbered för strid när du bygger en positioneras 7,5 tum Dragonite och svep i en Flygande-typ eller Dragon-typ attack!

Nästa, ta flyget med en 2,5-tums Togetic och försvara med sin kamp effekt sköld!Då, ange scenen för nya strider när visa dina Pokemon i olika poser!

Bygga Togetic är abborre miljö och sköld

Avleda åtgärder när man bygger i en trygg miljö med lummiga abborre för Togetic att försvara den.Skydda mot Dragonite attacker genom att bygga en sköld för Togetic, och sedan ge det en omgång innan du går på en motattack.

Utveckla dina strider med högt flygande åtgärder

Vem som kommer att flyga snabbare och som kommer att skjuta i höjden högre?Du bestämmer dig för resultatet när man bygger två formidabla flygande-typ Pokemon och testa dem mot varandra i att våga strider.Himlen är gränsen när Dragonite utmaningar Togetic.

Ta striden över och utanför med en extra stor Dragonite

Dragonite svävar över den konkurrens som aldrig förr.Bygga 7,5-tums Pokemon, då utgöra det mid-flight med fullt ledade huvud, armar, ben, svans och vingar.Detta är en Pokemon som är redo att ta striden över och utanför.

Både grossist-och direkt leverans är välkomna.

För direkt leverans, vi kan skicka varor till dina kunder

Innan du köper kan du läsa denna artikel noggrant för att minska risken för missförstånd och hjälper oss att växa tillsammans.

1. Vi kan garantera att våra produkter har noggrant kontrolleras före leverans.

2. Om du är en akut behövs för objekt, om du inte kan vänta tålmodigt för luft mail paket av Kina Postar, vänligen välj snabb leverans metod.Om du väljer Kina Postar flygpost, men det används vid transport är försenad.Vänligen inte acceptera eventuella återbetalningar från, eller tvister med, men vi skulle älska att hjälpa dig att förlänga din beställning handläggningstiden.

3. Du kan använda alla produkter efter betalning.Vanligtvis, kommer vi att ge ditt tracking nummer inom 24 timmar och skicka ditt paket inom 48 timmar.Efter att paketet är skickat ut, det kan inte vara kontrollerad av oss.Mycket beroende av internationella transporter, vi hoppas att du kan förstå och vänta tålmodigt.Om det är någon försening, vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig och låt oss veta.

4. Om dina köp som skydd tiden rinner ut, vänligen kontakta oss, vi kan hjälpa dig att förlänga skyddet i tiden.

Om feedback

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder.Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart innan du ger oss neutral eller negativ feedback så att vi kan lösa problemet på ett tillfredsställande sätt.

Material Plast
Plast Typ ABS
Varumärke MEGA BLOKS
Tema Snabb dragon
Funktioner Montera
Åldersgrupp > 3 år gamla
Storlek 2.13 x 15,5 x 10,3 cm
Certifiering CE
Modellering 1
Tillverkare MATTEL
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kön Unisex
Vikt 650g
Modell Nummer FVK75
Antalet byggstenar. 488 St
Varning Inte äta
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)
färg Flerfärgad

Liknande produkter