Fjärrkontroll För Optoma BR-3081B UHD51A UHD51 UHD51ALV UHD51ALVE BR-3071N UHL55 UHD350X DLP Projektor

Ny produkt

152.76 kr

162.52 kr

-7%

Taggar:

lampa optoma, byintek projektorn, xiaomi universal ir fjärrkontroll fjärrkontroll, pioneer radio, 4k-projektorn hdr, 4k-projektorn, testa fjärrkontrollen, dlp-mönster, avlägsna controler projektorn, xgimi h1 avlägsna batteriet

Description: • En helt Ny hög kvalitet Original fjärrkontroll , fungerar bra.Vänligen kontrollera knappen layout nedan för att säkerställa att den är lämplig för dina behov,om du behöver någon speciell,pls låt mig veta innan du köper.Placeringen av knapparna Kan inte promiss fullt ut samma som för den ursprungliga ,men vi garanterar att det kommer att fungerar bra också.

• Batterier ingår ej, 3 månader garanti. • Om din modell nummer är som inte nämns ovan, kontakta gärna budskapet oss för att bekräfta lämplighet, vi lagerför över 1000 olika typer av fjärrkontroller och lampor och andra delar.Frakt & leverans: • objektet skickas ut inom 1-2 arbetsdagar efter betalning rensas och kommer att skeppas från Kina. • Normalt tar det ca 15-26 arbetsdagar till Europa eller andra länder via standard Frakt sätt, Kontakta vänligen se vår lista för Beräknad leveranstid.Leveranstid är olika på grund av att posten arbete effektivitet och både Tull och andra faktorer.Vänligen kontakta oss om du fortfarande inte får paketet efter denna period (inte inklusive veckoslut och helgdagar).Till Kanada och Brasilien och vissa outvecklade länder är lite speciellt,kan vara att det tar längre tid för leveransen.Enligt den politik som förs i Brasilien inlägg ,det kommer att vara taxa för transporten till Brasilien, och köparen kommer att vara ansvarig för att hjälpa tullklarering och paketet kommer att skickas till dig efter den taxa betalas.

Meddelande:Telefonnummer krävs för Express mail service.Vi gjorde fartyg till P. O. BOX utom Snabb leverans sätt.Betalning: • objektet kommer att skickas till adress som tillhandahålls av Systemet,Pls bekräfta rätt adress på www.mezzaluna.se innan du köper. • Om du behöver ändra din adress,Vänligen meddela oss så snart du har köpt.Efter försäljning service & Feedback: • Vi är ärliga säljare ,vi strävar efter att ge bästa service och produkter för alla köpare.Pls Inte öppna en tvist eller lämna negativ feedback innan du kontaktar oss om du har några tvivel,Kommer att svara dig så fort som möjligt och skulle vara glada att hjälpa dig.

Kanal 1
Trådlös Kommunikation IR
färg Vit
Användning Projektorer
Frekvens 433 MHz
Batteri Typ CR2025,som inte ingår
Varumärke HCDZ
villkor Nya
Paket Ja
Guarant 90+ dagar pengarna tillbaka returrätt
Stöd APP No
Lämna tid Samma dag eller 1 arbetsdag,Snabb leverans

Liknande produkter