För Xiaomi Mi Redmi 8 Fall 8A Täcka för Redmi8 Fallet Flip Redmi 8 En MOFi Silikon Xiomi Stötsäker Capa PU Läder Coque

Ny produkt

73.26 kr

109.31 kr

-33%

Taggar:

ulefon flip case, lajama flip case, hilux flip case, ariel flip case, mofi flip case metall, seagull flip case, mangnetic flip case, p10 mofi flip case, förvaltat kapital flip case, tom flip case

Kompatibel för att Följa Mobiltelefon Modeller:

för Xiaomi Redmi 8

för Xiaomi Redmi 8A Funktioner : 1. Anti-knock, reptålig, Hållbar. 2. Lätt att Installera och ta Bort. 3. Real Phone Gjutning, Exakt Utskärningar. 4. Full Omfattas och Mjuk Silikon Kant, Bättre Skydd. 5. Eleganta och Lyxiga, Passar för Verksamheten, det Dagliga Livet användning.Varma Tips: Vi skickar SVART glas när du köper fallet med glas, och sätta in den i mål.

Pls Kontrollera Noga Vilken telefonmodell Du Använder: OM MOFi Sedan 2006, MOFi har varit ett ledande märke för smarta telefonen produkter tillbehör, provids distinkta linjer av ledande konsument-teknik finslipa den ultimata blandning av form och funktion.Denna butik tillhör Mofi företag, sälja alla Mofi originalitet produkter i www.mezzaluna.se MÄRKER du ägna stor uppmärksamhet åt din leveransadress och produkt information om din beställning.Fullständig adress namn, rätt stad och rätt postnummer är mycket viktigt för att framgångsrikt leverans.Tack för ditt samarbete.PAKET som Vi kommer att se till att produkterna är helt skyddade i leverans när paketet, och vi kommer att göra vårt bästa för att förhindra skada under transport.LEVERANS Vi garanterar att skicka ut inom 48 timmar efter betalning bekräftelse.Om vi inte kan skicka ut på tiden på grund av särskilda situation, vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt och noggrant följa upp att skicka ut din beställning inom kort.ÅTERBETALNING och AVKASTNING Om produkt(er) som du får var defekta eller andra problem i vårt ansvar,vänligen kontakta oss och skicka bilder, kommer vi att återbetala fullt.Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.FEEDBACK Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor granskning.Vi välkomnar dig att ladda upp fina bilder av produkter i feedback, dela med vänner runt om i världen.Om du är missnöjd med produkten, vänligen kontakta oss i tid, och skickar det första meddelandet innan du lämnar negativ feedback eller öppna en tvist på www.mezzaluna.se.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet till din tillfredsställelse.

Funktioner Stand Flip Case
Typ Flip Case
Användning Verksamheten, det Dagliga Livet för mi redmi8
färg Svart, Blå, guld
Stil PU Leather Flip Case mi redmi 8
Kompatibel för modell 2 För Xiaomi Redmi 8A
Material-Yta Hög Kvalitet PU Läder
Material-Inne Hög Kvalitet Klar TPU
Produkten PU Läder TPU Flip Case Xiaomi redmi 8a
Funktion Smutsavvisande, Anti-knock,360 Fullt Skydd
Kompatibel för modell 1 för Xiaomi Redmi 8
Design GEOMETRISKA
Varumärke Mofi
Kompatibel Varumärke Xiaomi

Liknande produkter