Flip läderfodral För Huawei Honor 8X Case Plånbok Kort Hållare Coque Ära 8X 2018 Täcka Fundas Telefonen Fallet Bok

Ny produkt

44.17 kr

45.08 kr

-3%

Taggar:

kortet gäller kredit, 3d-fallet huawei p30 pro, 3.5 hdd rack, sr2ez, usb3 6 hdd externa fall, bakstycket fall för xiaomi redmi not 8 pro, 8x fall ära, iphone 6e fall, ära 9 faller, mermaid huawei p20 fall

PRODUKTEN FJÄDER

Flip läderfodral För Huawei Honor 8X Case Plånbok Kort Hållare Coque Ära 8X 2018 Täcka Fundas Telefonen Fall Boka produktinformation BETALNING med METOD 1. Det finns många betalningsmetoder som finns tillgängliga på www.mezzaluna.se som Alipay, kreditkort,real-time banköverföring offline betalningar (banköverföringar och Western Union).Du kan välja en metod som är mest bekvämt för dig.För att skydda dina intressen,din betalning kommer att vara tillfälligt innehas av Alibaba och kommer inte att lämnas ut till oss tills du får din beställning och är nöjd med det.FRAKT 1. Våra priser inkluderar kostnader för frakt, hantering, förpackning och tillhörande arbetskraft. 2. Föremål är i allmänhet skickas ut med 2 arbetsdag efter din betalning har godkänts (Sat. & Solen. & Helgdag undantagna.). 3. Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt. 4. Ordern kommer att skickas till din hand med rederiet inom den leveranstid som hänvisar till listan av tjänster nedan.Om du inte får paketet inom den tiden för leverans ,vänligen kontakta oss, kommer vi att ta itu med det och svarar dig inom 24 timmar.

POLICY FÖR ÅTERBETALNING 1. Vi garanterar våra objekt.Alla objekt är i helt nytt skick om inte annat anges på andra ställen i beskrivningen. 2. Alla returer - defekta eller på annat sätt - måste vara preauthorized.Vänligen kontakta oss för att få ett godkännande och återvänder adress innan du skickar tillbaka varan. 3. I alla fall, köpare betalar frakten på egen bekostnad returnera produkter för utbyte eller återbetalning.Vi kommer att vara ansvarig för portot av ersättare.FEEDBACK 1. Vårt mål är att se till att du är en glad köpare och trevlig shopping med oss.Vänligen kontakta oss innan du lämnar lämnar neutral (3 stjärnor) eller negativa(1-2 stjärnor), vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet. 2. Vi förstår den oro och frustration som du kanske har, och kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem.ANDRA 1. Om du behöver lägga större order som är mer än max kvantitet, vänligen kontakta oss för att få en särskild rabatt. 2. Om du har gjort en beställning, och vill få det objekt som bilder utan vattenstämpel, vänligen kontakta oss. 3. Om du vill att vi ska hjälpa dig att släppa sjöfarten, vänligen kontakta oss, och sätta i dina kunder\ " adress vid beställning.

Typ Flip Case
Funktioner Lyxigt Läder Plånbok Telefon Väskor
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kompatibel Varumärke Huawei
Stil Företag Läder
Varumärke LC.IMEEKE
färg Svart, brun, röd ros, Rosa, grå
Kompatibel Huawei Modell Ära 8X
Material PU-Läder & Silikon Bakstycket
Design Vanligt

Liknande produkter