BroadLink Con MCB1 WiFi/3G/4G Smart Fjärrkontroll Interruptor Planerad Timern Fungerar Med Alexa, Google Smarta Hem

Ny produkt

71.28 kr

182.75 kr

-61%

Taggar:

ts timer, interruptor smart fläkt, för hem, smarta hem, anpassa wi-fi trådlöst lan, kameran broadlink, broadlink rm4, dörren tuya smart, broadlink rm4 pro, broadlink

BroadLink BestCon MCB1 WiFi/3G/4G Smart Fjärrkontroll Interruptor Planerad Timern Fungerar Med Alexa, Google Smarta Hem

BroadLink BestCon Wi-Fi-Kontroll-Box BestCon är ett sub-varumärke BroadLink BestCon Wi-Fi-Kontroll-Box är en fjärrkontroll strömbrytare som kan ansluta till över 97% hushållsapparater och lampor.Denna switch överför data till en cloud-plattformen via Wi-Fi-router som gör det möjligt för användare att på distans styra och kontrollera status för alla anslutna apparater via smartphone App.Användare på distans kan slå på/av och schema den anslutna hushållsapparater från var som helst.

Handsfree-röststyrning Kompatibel med Alexa för att röststyrning dina apparater som lampan slå på och stänga av, som är kompatibla med Google Hem till röststyrning av din Luftkonditionering.

Använd Broadlink APP

Enheten uppfyller kraven i del 15 av FCC-Reglerna.Drift är underkastad följande två villkor: 1. Denna enhet kan inte cuase skadliga gränssnitt 2. Denna enhet måste acceptera alla mottagna störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad drift.Ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen godkänts av parten som ansvarar för efterlevnad, kan undvika att användarens rätt att använda utrustningen.FCC-deklaration om strålningsexponering Detta skyddsutrustning överensstämmer med FCC-strålning begränsningar som anges för en okontrollerad miljö.Denna utrustning får inte placeras eller användas i conjunciton med någon annan antenn eller sändare.

Stöd Android 4.0 eller iOS 7.0 och högre
Varumärke broadlink
Tillståndet för Montering Ready-to-Go
Leverans 100~240V
Max. ladda 2500W
Camera Equipped No
Modell Nummer BestCon MCB1
Tillbehör 4-Håls Terminal
Byta Liv Mer än 50 000 gånger
Certifiering CE, Rohs, FCC
Kommunikation läge Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 Ghz)
Kompatibilitet Alla Kompatibla
alexa stöd Ja
RF-frekvens 433 MHz.
Modell DIY Wi-Fi-Kontroll-Box
Har smarta hem-automation
google hemma support Ja
Ursprung KN-nr(Ursprung)
App broadlink

Liknande produkter