Mud Flaps För VW Tiguan MK1 2008 - 2016 Begränsad 2017 Stänkskydd Stänkskydd Främre Bakre Stänkskärmar 2009 2010 2011 2012 2013

Ny produkt

190.79 kr

433.52 kr

-56%

Taggar:

volkswagen tiguan, vw tiguan 2013 rline, tyg vw mk1, bmw g07, 7 golf, volkswagen tiguan 2012 år, matta vw tiguan 2012, tiguan, tiguan 2017 emblem, r-line, panelen tiguan r-line

XUKEY Deluxe Gjuten Stänkskydd ger utmärkt underkroppen skydd och accent fordonet styling.Tillverkad av TPO plast för att vara stel men förlåtligt och övermålningsbar.De är gjutna till konturerna av fordonet för en anpassad passform

Märke: XUKEY

Montering:

För VW-TIGUAN (MK1) 2007-2016 Alla motor varianter.

För VW TIGUAN Limited (MK1) 2017-2018 , USA-Version.

Passar Inte "R-Line" Modell

Skick: 100% Helt Nya Oanvända (Kvalitet Kontrolleras före leverans)

Sammansättning: 4st (1Set); en Påse Skruv Infästningar

Gjort: Tillverkad i Kina

Material: Hög Kvalitet Semi-Rigid ABS Platic.Gjuten Stänkskydd.

Funktion:

Direkt Passform (Mindre Borrning Kanske Krävs För Vissa Modeller)

Kvalitet Garanteras, Garanti

Instruktion: Detta objekt inte kommer med manuell installation

Om Oss

Bestclickshop, en av varumärke som ägs av Quick-Fit Automotive Co.,Ltd är en av de största bildelar och tillbehör butiker på nätet sedan 2008. Vårt mål är att vara den största "B" till "C" online-auto-delar-återförsäljare i världen i 5 år.Vi strävar efter att vara spännande och innovativa, att erbjuda våra kunder den senaste och en mängd olika delar motor de vill.

Varför Välja oss?

1. En enorm mängd av produkter-- Med över uppgår till 2 200 000 artiklar i lager, Quick-Fit är för närvarande en av världens största online-butiker.Har du fler val än vad du någonsin kan föreställa dig.Vad mer, vi är en uppdatering med över 100 nya ankomster per dag!

2. Överkomliga priser -- Bestclickshop som erbjuder det senaste inom bildelar och tillbehör för nästan 10 år, vi är alltid håller upp med de senaste trenderna, medan viktigast, vilket gör priserna så lågt vi bara kan.

3. Gratis frakt över hela världen -- Japp, du kommer inte tro att du kommer att njuta av gratis frakt över hela världen med oss (om inte annat anges),det är inte ett skämt,men en absolut sanning.

4. Nej-fråga återbetalning och avkastning-Något fel utfärdande kvalitet och går sönder kan returneras eller återbetalas.

Leverans:

1. Får tid = handläggningstiden + Leverans tid

2. Bearbetningstid: Ca 5-15 Dagar

3. Frakt Tid:

15-26 Dagar Per Post, Gratis.

3-10 Arbetsdagar Snabb.

Meddelande:

När du placerar en order, vänligen välj fraktsätt och betalar för beställning, inklusive fraktkostnaden.Och snälla se till att din adress stämmer efter din betalning inom 1-2 dagar!

Vi kan inte garantera leveranstiden på alla internationella transporter på grund av skillnader i tullklarering gånger i enskilda länder, vilket kan påverka hur snabbt din produkt är besiktigad!

Vår Garanti:

Om du inte är 100% nöjd med kvaliteten på de produkter som du har köpt, kan du returnera eller byta dina varor inom 30 dagar från den levererade datum.

Begäran:

1. Poster som mottas inom 30 dagar från den levererade datum.

2. Objekt som tas emot oanvänd, i oskadat skick och i originalförpackning.

3. Returfrakt betalas av köparen.

Feedback:

1. Din feedback är mycket viktigt för oss och alla köpare.Ta gärna några sekunder för att lämna en bra feedback om du är nöjd med våra produkter och tjänster.

2. Vänligen kontakta oss innan du lämnar neutral(3 stjärnor) eller negativa(1-2 stjärnor) feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och lämnar du en trevlig shopping här.Tack!

Kontakta Oss:

1. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss!Tack!

2. Vi försöker svara så snabbt som möjligt.Vi kommer att vara glad att besvara alla frågor du har!

Tack För Ditt Stöd! !

Varumärke XUKEY
Artikel Längd 1inch
Artikel Vikt 0.45kg
Objekttyp Mudguards
Externa Tester Certifiering ISO9001
Särskilda Funktioner Nedre delen av kroppen skydd
Modell År 2008-2015
Modell Namn INGEN
Artikel Bredd 1inch
Punkt Höjd 1inch
Material Typ High Grade Semi-Rigid ABS Platic
Artikel Diameter 1inch
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter