PCIE X1 Riser Kabel med Dubbla 90 Graders rät Vinkel PCIe 3.0 att x1 x1 förlängningskabel 8Gbps PCI-Express 1x Riser-Kort Band Extender

Ny produkt

64.41 kr

67.75 kr

-5%

Taggar:

adt, pcie-riser, pcie x1, express x16 pcie riser, vintage risers, 90 graders pci express, pci-x1 förlängningskabel, riser, dubbla pci riser, mxm vga

PCIE X1 Riser Kabel med Dubbla 90 Graders rät Vinkel PCIe 3.0 att x1 x1 förlängningskabel 8Gbps PCI-Express 1x Riser-Kort Band Extender

Varumärke: ADT-LÄNK

Produktnamn: PCIe x1 förlängning cablePCI-E x1 till x1 vrid 90 grader upprätt rätt vinkel förlängningskablar

Modell: R11SF, R11SF-F, R11SF-WK, R11SF, R11SL-TL, R11SL-FL,

Överföringshastighet: PCIe3.0 x1 full fart, 8G/bps (Max.)

Kabellängd: 3 ~ 100 cm, längd kan anpassas,

Ansökan: PCIe x1 ljud, LAN, USB-kort, förlängning

Kabel längd Beskrivning:

Längden på tråden avser den del av den synliga tråd.Det innehåller inte PCB och kontakt.För wire längd, se 5 cm blå pilen i figuren nedan.

Produkten fördel:

1. Tråd fördel, med hjälp av tyska patenterade importerade tråd, med hjälp av importerade Taiwan Hög kvalitet-kontakt, hög frekvens stöd för PCI-E 3.0 stabil överföring.

2. Kabel längd fördel, från 5 cm till 1 m, wire längd kan anpassas efter kundens behov.

3. Den differentiella signalen inte har någon via design, finns det ingen signal dämpning av störningar problemet med parasiter kapacitans och parasitisk induktans, och det finns ingen CAF micro kortslutning, och produkten är hållbar.

4. Produkten använder material av hög kvalitet, PCB utförande precision, koppar tjocklek är förtjockad att 1oz, guld finger guld innehåll är tillräcklig, guldpläterade foten har god elektrisk ledningsförmåga, vilket kan minska den blå skärm av den krasch som orsakas av ökningen av oxidation och rost motstånd.Signalen är stabil i full fart och det är inga kompatibilitetsproblem.

5. Den kabel som används i produkten är mycket tålig.Den är skyddad av en PCB-packning med en tjocklek av minst 3 mm i metall svetsning punkt, och fästs med skruvar och muttrar.Produkten är stark och pålitlig, som är resistenta mot att dra, anti-inblandning, och kommer inte att brytas.Spiken problem.Tråden kan vara böjd och vikt utan att det påverkar användningen.

6. PCB dvärg och fett design, dvärgen kommer inte fastnar för grafik-kort, lägga till fett och långa design för att göra styrelsen enklare att installera, vilket minskar risken för skador.

Q&A:

Är det någon EMI-skärmning för Kabel?

Förlängaren använder den senaste material för EMI-skärmning med fem tunga platt kablar design.Denna teknik gör det möjligt för varje kabel täckas fullt ut av elektromagnetiska störningar avskärmning med ledande polymer för att skydda sig mot inkommande eller utgående utsläpp av elektromagnetiska frekvenser, minimera störningar och försämring av prestanda och minska vikten på extender.

Kabel tjocklek?Kan det vara böjd?

Tjockleken på kabeln är 1,4 mm, och det kan vara böjd och vikt utan att det påverkar användningen.

Produkter Status Lager
Modell Nummer 1x
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Paket No
Varumärke ADT-Länk
Typ PCI-E Riser

Liknande produkter