POWECOM 6 lager Återanvändbara FFP2 Mask Skyddande Mun Mask 95% Filtrering PM2.5 Face Mask Respirator CE-Certifikat Täcka Mun

Ny produkt

126.38 kr

180.58 kr

-31%

Taggar:

stolen king, ffp2 mask, mask mun, ffp2 mask powecom, ffp3 militära mask, ffp3-mask, club fpp2, ffp2mask, face form, ffp2

Var vänlig notera:

Angivna produkten produceras och distribueras utomlands och omfattas av lagstiftningen i sitt hemland.

Det är rekommenderat att använda Powecom officiell webbplats för att kontrollera äktheten av koden.Om CE2834 Mask

1. Vår Mask kan isolera mindre partiklar, och passar hårdare i ansiktet, det är inte lätt att läcka luft från periferin, och avskiljningsgrad för partiklar kan nå 95% under normala förhållanden. 2. Det är nödvändigt att bära Mask, om du måste gå till platser med mycket folk eller marknader, etc. 3. Äldre, barn och personer med andningsproblem, det rekommenderas inte att använda det under en lång tid.

Den CE2834 mask är inte en engångs-mask.I detta speciella fall (resurs-brist), det kan återanvändas.Men det finns villkor:

1. När masken får kontamination såsom saliv, blod, tårar och andra kroppsvätskor, det måste ersättas. 2. Användaren självklart känns att andas motstånd är större än tidigare och måste ersättas. 3. Masker är skadad och måste ersättas. 4. Det är rekommenderat att byta ut det efter att ha använt den 4 gånger.

Om Arbetstiden

På grund av de olika arbetstid i varje land, kommer det att finnas en fördröjning i kommunikationen, men meddelanden kommer att besvaras inom en arbetsdag.Om du har några frågor om produkten, tveka inte att kontakta oss.Vi försöker att ge dig den Bästa kundservicen.

Om Transport

Vi kommer att skicka ut order inom 3 arbetsdagar.Leveranstiden variera mellan olika länder och kommer att påverkas av väder, helgdagar och så vidare.Om du inte får ordning på beräknad tid, vänligen kontakta oss.

Om Feedback

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Sökord 1 en vuxen mask kvinnor mask
Sökord 3 ffp2 9502 masker
I tillämpliga fall Vuxna
Varumärke POWECOM
Skyddsklass ffp2
Funktion Personliga
Objekttyp Masker
Ursprung Kina (Fastlandet)
Livscykel Icke-disponibla
Sökord 2 ffp2 mask ffp2 mun mask

Liknande produkter