Motor Kabel-Motor Tråd Motor Kontakt för navet conversion kit 80 cm 180 cm 9pins Bafang Fett navmotor

Ny produkt

126.02 kr

135.50 kr

-7%

Taggar:

koppar kabel-motor, 9-stiftig usb-splitter, permanent magnet stepper motor, steg motor kabel, bmx stå, tongsheng tsdz2, kabel för motor wheel, fett navmotor, bafang kabel, pswpower

Packlista: 1. Motor-kabel ( 9 stift, Kabel-längd:80 cm eller 180 cm ) Bafang Fet motor kabel (Längd:80cm):

Om Oss:

Vi tror, att cykling är för alla, inte bara passform och unga.Om att rida en mountainbike genom en skog spår,klättra i bergen på en cross cykel, skrikande ner kullar på en väg cykel eller dra med barnen runt ett tag tillsammans, få saker slår det roliga och spänningen av cykling.Det är värt att nämna att med bidrag av el,nu finns det ingen anledning för dig att missa.Det är vad vi engagerade och varför vi startade vår online-butik som fokuserar på elektrisk cykel-serien ,såsom elektrisk cykel konvertering, bergen och staden elektriska cyklar, feta däck elektriska cyklar och relativa delar till elektriska cyklar.Alla produkter vi tillverkar speglar våra intressen och professionalism.Oavsett om du letar efter e-cykler för communiting,touring eller slumpmässigt,kan vi hjälpa dig med det bästa valet!

Användbara Tips: • Garanti Ett års garanti.Inom 15 dagar(bas på leverans data):Vi kommer att täcka tur och retur frakt porto. 15 dagar till ett år:Vi kommer att täcka returportot. • Packning&Frakt 5 Lager Dubbel Vägg Kartong,och DHL,FEDEX,TNT,EMS frakt val. • Politik för återvändande kommer vi att återbetala dig om du returnerar poster inom 15 dagar från ditt mottagande av objekt och det är enda anledningen till att produkten i sig som defekt,skada,något som är säljarens fel,inte köparens personliga preferenser eller underlåtenhet att använda.

Typ Motor Kabel
Kabel Längd 80 cm eller 180 cm
Varumärke OLOEY

Liknande produkter