Bil Styling Roof Rack i Rostfritt stål Trim Täcka Klistermärke Auto fönster 6st För Honda Accord Sedan 9: e 2016 2017

Ny produkt

854.67 kr

890.26 kr

-4%

Taggar:

2018 accord, 2020 accord, civic fa1, handskfacket hantera vw, accord bagageluckan, honda accord strut bar, rivet trim, civic visor, honda civic plattan, Honda

Om OSS

Vårt företag är inriktat på tillverkning och försäljning av bildelar, auto reservdelar genom förbättrad design uppdateringar för att göra våra bilar mer vackra och hållbara.Om du är en bil som person, vet du vad en nödvändig sak.

Viktigaste produkter omfattar olika Bil modeller av inredningsdetaljer och Yttre tillbehör , och så, till exempel: Gaspedal, dörrhandtag och skålar, viktiga fall, Tillbaka Framför rensa panelen, och så vidare.

Frakt

1) Vi använder Kina Postar Air-Post för att skicka dig produkter vara fria .Vi kan även skicka dina varor med EMS, DHL, Fedex, UPS baserat på dina krav , och vi kommer att ge dig en snabb leverans sätt, men du måste betala för den extra fraktkostnaden.

2) Brukar vi skicka paketet via Kina Postar Air Mail.Leverans tid 7 till 35 dagar

3) Order behandlas snabbt efter betalning kontroll.

4) Om det behövs, kan du lämna ett meddelande till oss och berätta hur mycket du skulle vilja skriva på paketet.

5) Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd

Betalning

1) Vi accepterar Alipay, visum, Västra Union, banköverföring, till TT .Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor ESCROW

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Retur Och Återbetalning

1) Vi acceptera att återgå denna post om du inte gillar det när du får det.Men du ska betala fraktkostnaden när du skickar tillbaka det.Vår returadress är skriven på www.mezzaluna.se , så skicka tillbaka varan till vår rätt adress.Om du inte kan hitta, vänligen kontakta oss, så kommer vi att ge dig information om vår adress.

2) Guangzhou Qingfu Autoparts erbjuder alltid sex månader garanti , det innebär att även den ordning stängt efter några dagar, och du kan fortfarande få en garanti från oss!Vi kan ge dig lite rabatt på din nästa beställning eller skicka slumpmässigt eller för att minska din retum kostnad, vänligen vänligen förstå.

3) Om du inte har fått din vara och situationen varar till den 35: e dag, vänligen kontakta oss.En FULL ÅTERBETALNING kommer att utfärdas till dig med INGEN URSÄKT.Vi vill inte ge dig dåligt att köpa upplevelse även om sjöfarten är utanför vår kontroll.

4) Om du inte vill att oss att återbetala din betalning, kan du be oss att skicka dig ett nytt PÅ en GÅNG, det är inga problem.Vi är glada att göra tills du är nöjd.

5) Om det är svårt för dig att få USD betalning från utlandet, kan du be oss att harmas en ny, då kommer vi att ge dig en ny spårningsnummer.Det är inga problem.

Kontakta oss

Om du har några frågor om frakt och kvalitet, pls gärna kontakta oss.Vi kommer att lösa det åt dig inom 24 Timmar.

Obs :Vårt pris är inte inkluderar skatt eller avlägsna områden avgiftsbelagd .Pls lämna oss din emall adress på i fall av oklar tack.

Feedback

Externa Tester Certifiering ISO9001
Artikel Längd 1cm
Modell Namn F35416351V321
Punkt Höjd 1cm
Artikel Diameter 1inch
Artikel Vikt 0.62kg
Material Rostfritt Stål
Modell År 2014-2017
Artikel Bredd 1cm
Varumärke Xodouhi
Särskilda Funktioner Inredning&Skydd&Säkerhet
Objekttyp Krom, Styling
Bilmodell ACCORD

Liknande produkter