2st VORTEX INT IRIDIUM tändstift HIX-C7 för U22FSZU Z7G CR7HIX CR7HSA C7HSA CR7HGP IUF20 J4520 IUF22 90793-22114 BUJIA SS50M

Ny produkt

73.90 kr

117.35 kr

-38%

Taggar:

elantra iridium tändstift, bil vortex generator, moderkort samsung tv, 50cc gy6, gy6 spark plug, chevrolet spark, Iridium Tändstift, anderson kontakt, tändstift iridium, denso tändstift

Tändstiftet Parametrar

Kanske du kommer att njuta av SUPER 3st elektroder Motorcykel Racing A7TC tändstiftet För GY6 CR7HIX CR7HSA C7HSA A7RTC A7TC UF22 CR6HSA C5HSA C6HSA

Liben Bildelar Industrial Co., LTD är en ledande tändstift forskning, utveckling och tillverkning företag baserat i Kina.Vi är en av de få professionella tändstift tillverkare som har varit förse världen med avancerade och tillförlitliga tändstift i över 20 år.På grund av att införa ny teknik och erfarenhet för att betjäna kunder, Liben är fast besluten att innovation i tändstiftet för industrin att uppfylla behoven hos våra kunder.

Liben är beläget i JiangCheng industriområdet i Jiangmen, Guangdong i Kina.Med en total investering på 20 miljoner, och täcker en yta på mer än 20 000 kvadratmeter, fabriken har moderna verkstäder och en modern management system, med en stark teknisk bakgrund.Vi arbetar ständigt för att öka produktionen och samtidigt upprätthålla en hög nivå av kvalitet.

Med ett högt automatiserad produktion anläggning, är vi inte lika beroende av arbetskraft som vi är på talang.Vårt företag har en personalstyrka på över 100 personer, med betydande teknik, marknadsföring och tekniska talanger.Vår personal entusiasm, uppriktighet och engagemang för kunden, är den fasta grunden för vårt företag.

Liben har gjort anmärkningsvärda framsteg och resultat.Vi har förtjänat vår plats som ett starkt och pålitligt varumärke, och fick beröm i världen för vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet.Vår framgång drivs av våra medarbetare och deras engagemang för att verka på ett ansvarsfullt sätt, köra med spetskompetens, och fånga nya möjligheter i vårt pågående arbete med att höja Liben som ledare i tändstiftet industrin.

VISION:

▶ För att Bli en Professionell tändstift Tillverkare med Potential och Hållbar Utveckling, och Industrin Enastående Inflytande i Regionen.

▶ För att Tillverkning i världsklass tändstift som en ledande Leverantör i den här Branschen.

▶ Våra Kunder Litar på Liben som Mer Än Bara ett företagsnamn.Det är känt som ett Märke som alltid Ger Tillförlitliga Produkter.

UPPDRAG:

▶ #1 Prioritet är Kvalitet och Ärlighet är den Bästa Politiken.

▶ Utveckla Bättre Produkter för att Få Easeful med Hjälp av Erfarenheter till Kunderna.

▶ Som tillåter Anställda att Dela med affärsutveckling Resultat, att Skapa Värden och att Växa med Kunderna Tillsammans.

Intyg

ISO/TS 16949:2009

Design och tillverkning av tändstift för bil och motorcykel industrier

SGS Granskade Leverantör Alibaba Granskade Leverantör

Kina patent för uppfinningen spark plug

Patent NR.är ZL200710032917.X

Tändstiften kommer att ge dig makt

Om du har frågor om tändstiftet, du kunde sned mig e-post eller lämna meddelande av ALI trademanager, tack!

12,7 MM
Elektrod Material Iraurita
hex storlek 16 mm
Tillverkarens Artikelnummer HIX-C7
Värmevärdet hög
Andra Delen Nummer HIX-C7
Utbyte Av Del Antal HIX-C7
Diameter 10 mm
Referenskoder HIX-C7
Land/Region för Tillverkning av Bil Kina
Montering Bas Platt
Typ IRIDIUM
lucka 0.7 MM
värmen rad 7

Liknande produkter