4 Färger Mjuk Silikon Kyskhet Enhet Birdlocked Pico Massage Spikar Liten Snopp Bur För Män Kyskhetsbälte Bdsm Sex Leksaker

Ny produkt

185.37 kr

205.97 kr

-11%

Taggar:

lång kyskhet buren metall, Fjäder, spider kyskhet buren, mina sexleksaker, fallet pico, sony videokamera reservdelar, bdsm leksak, kön leksak, hen cock cage, kyskhet buren ht

CB Kyskhet Enhet 1 Styck Design

Den tydliga bur med 17 flexibla och mjuka silikon spikar , men långvarig användning kan ge en unik känsla!

Den Birdlocked är perfekt anpassad till den manliga.Den enda del av silikon gummi hölje innebär Birdlocked kyskhet enheten är allergivänliga, bekväm att bära, vattentålig och slitstark.

Enheten är så bekväm att du nog glömma att du bär den under dina kläder!

Den har sju air hål som tillåter dig att bära mantel varje dag.

4 Färger att välja på: Klar/ Svart/Röd/ Rosa

3 ringar att välja: 40mm /45mm 50mm /

Storlek:(detalj på bilden)

Totalt Slida Längd (inklusive ring): 3.74 inches (95 mm) Ring Längd: 1.18 tum (30 mm) Kateter Längd: 2.56 inches (65 mm) Tub Diameter: 1.30 tum (33 mm) Antal Air Hål: 7 Minsta Silikon Tjocklek: 0,15 tum (4 mm)

Våra Tjänster

I vår butik, som vår kund, om du är missnöjd, vi är olycklig.Det är verkligen bara så enkelt!Vi vill att du är helt säker på varje beställning du gjort.

Integritet Garanteras

Din integritet är av yttersta vikt för oss och med våra diskret emballage som du kan handla i förtroende.Med helt vanlig förpackning, den enda personen som blir upphetsad av din leverans är du.

Leverans I Tid

Full återbetalning om produkten inte fått i garanterade leverera i tid

Ett Längre Skydd

15 dagar mer skydd efter för slutförande

Returnerar Extra

Returnera någon produkt, bara de som är i perfekt skick

Garanterad Kvalitet

Garanterad Kvalitet eller Full återbetalning.

Feedback

Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna oss positiv feedback och ett 5-stjärnigt omdöme!

om du är missnöjd med vår service eller andra problem, vänligen kontakta oss innan du lämnar feedback och vi kommer att lösa problemet direkt.

48 Timmar Snabbt Shippin

vi garanterar att skickas ut inom 48 timmar efter betalning bekräftelse (utom semester)

Om det är någon oväntad situation (till exempel, om beslutet inte kan skickas ut inom 48 timmar) vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt, och noggrant följa upp att skickas du beställa snart.

vi skickar över hela världen med EMS, DHL, UPS, E-Packet, Kina Postar flygpost, Singapore Post och så vidare.

vi har inte möjlighet att kontrollera leveranstiden eftersom det är som bearbetats av Tredje-part tjänst, men om paketet inte kommer fram inom förväntad tid, vänligen kontakta oss, vi hjälper er att följa upp det och ge dig en nöjd svar.

Service Guider

Är det någon rabatt för skrymmande för?

Ja, vi kan erbjuda grossist pris och snabbare leverans metod för skrymmande för, om du är en grossist vänligen kontakta oss via Trademanager eller e-post, kommer vi att svara dig inom 24 timmar(utom semester)

Vill du stödja drop shipping?

Ja, vi stöd för drop shipping, kan du lämna oss mottagarens namn, adress och telefonnummer på www.mezzaluna.se när du beställer, då vi kommer att skicka ut paketet enligt den adress som du har kvar.

Varumärke Vieruodis
Modell Nummer RC128
Obscent Bild No
Sexuellt Suggestiva No
Material Silikon

Liknande produkter