Kamerahuset Fall Täcka För GoPro Hero 9 Action Kamera Mjuk Silikon Skyddande Lock Med Linsskyddet För Att Gå Pro Tillbehör

Ny produkt

32.61 kr

60.34 kr

-46%

Taggar:

Gopro 3, gopro 9 hero, lampan gopro 7, 4k go pro, dome gopro hero 9, lamax x7, republikanska partiet, gopro hero 9, go pro, gopro fäste

Beskrivning: 1. Särskilda Kompatibilitet: Den boende cover är speciellt utformad för GoPro Hero 9 sports kameror.

2. Material av hög kvalitet: Detta GoPro Hero 9 skalet är gjord av silikon gummi, som är hållbart och inte deformeras.

3. Perfekt Passform: Detta skal är mycket lämplig för GoPro Hero 9. Varje skär i silikon fall är korrekt, så att du kan använda kamerans knappar och den bakre LCD-display för full funktionalitet.

4. Kraftfullt Skydd-Funktion: Denna slitstark mjuk silikon sleeve för GoPro Hero 9 ger extra skydd för att skydda ditt objektiv och LCD-skärm mot damm, repor, sprickor och lättare stötar.

5. Enkel att Använda: tunt och mjukt material som gör att du enkelt kan infoga och ta bort enheten för GoPro HERO 9. Silikon fallet är utrustad med en snodd öppning (ingår inte) för att göra din kamera för GoPro som är lätt att bära eller fästa till redskap.

Specifikation:

Material: silikon

Lämplig modell: för GoPro Hero 9

Färg: svart, vit, orange, röd

Packlista:

Silikon Case*1

Linsskydd*1

Lanyard*1

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans. 1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti. 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Typ Fallet
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke tmddotda
Modell Nummer --
Material Andra
Kompatibel Action Kamera Varumärke gopro

Liknande produkter