148pcs/mycket fiskeredskap Set med Fiske Krokar Lekare Vikter Jigg Huvuden Sänke Fiske Tillbehör Set Sötvatten

Ny produkt

181.49 kr

270.83 kr

-33%

Taggar:

lodet vridbar, bete set, bulk jigg huvud krok, drop, tautog jigghuvud, led-jigg, kabura sänke mögel, needleless jigghuvud, färg nyckelring hummer, dropshot

Bra Fiske Pack: den som levereras med 180pcs och 8 typer av multifunktionella fiske tillbehör inklusive en itu med box för att möta dina olika fiske behov.Stor pack till rimligt pris.Olika Fiske Tillbehör: fiskeredskap som innehåller tunna vridbara/fat lekare med säkerhet snapin/ off set hooks/vridbar slides/cross-line fat swivel/sänke vikter/fiske pärlor klipp vikter Anti-Kollision Material: de Flesta tillbehör är i grunden tillverkade av rostfritt stål, som inte är lätt att deformeras och att den har en stark motståndskraft mot korrosion i havet.Organiserad ta Itu med Rutan: Det kommer med en väljare sida vid sida ta itu med rutan för att klassificera alla tillbehör.Varje öppet fack med en liten snap är bekvämt och enkelt att hitta och använda tillbehör som du behöver.Lätt att göra: ta itu med rutan storlek: 4. 9x4. 1x1. 4 inches och väger 0. 6lbs, behändig och lätt att sätta i fiske/camping/överlevnad ryggsäck.

Package Lista: 148 * Fiske verktyg

Observera:

Krokarna är mycket vassa, var försiktig när du använder.Håll den utom räckhåll för barn.

Artikel färg visas i bilder som kanske visar liten skillnad på din datorskärm eftersom skärmar är inte kalibrerad samma

Om Shippingment: 1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 45 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!Återgå&Nytt Grunda: 1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.Om Kommentarer: 1.Dina synpunkter är mycket viktiga för vår Verksamhet är utveckling,Så lämna gärna Feedback 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter,Tack så mycket. 2.Inte lämna Negativ Feedback utan att be oss om hjälp,är du välkommen att Kontakta oss först om du har några problem.Feedback är vårt liv,innan du lämnar en neutral eller negativ feedback,vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning,Vi kommer att besvara alla meddelanden så fort som möjligt,Tack på förhand för ditt tålamod.

Kategori LURA
Typ Artificiella Beten
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke leo
Läge Ocean Båt Fiske

Liknande produkter