Ny Låg-spänning Ultraviolett Ljus Mosquito Killer Lampa Säker Energi Lugnt Effektiv Skadedjursbekämpning Mosquito Killer flugfälla

Ny produkt

63.15 kr

Taggar:

kackerlacka killer, lampa mygga, panelen ultra violett, akustisk bas fälla, fisk linan, uv-lampa, pest reject, väska usb, insekt stöta bort, järnvägen

Funktioner:

1. Med hjälp av myggnät kärleksfull 368nm ultraviolett ljus för att fånga lampa, 360° belysning, använda fotokatalytisk reaktion med fotokatalysator, släppa ut koldioxid och luftflöde, simulera fukt koldioxid som släpps ut av mänskliga kroppen, och att locka till sig myggor i någon riktning.

2. Fan väcker den omgivande luften och bildar en virvel, så att de myggor som används för att flyga med det luftflöde som kommit med vinden.När mygga metoder vindtunneln, det kommer att sugas in i botten mosquito trap av stark virvel.

3. När mygga sugs in i att fånga nätet, det är svårt att undgå stark virvel som bildas av fläkt, och det har varit pressat av cyklonen i botten av mosquito disk.Låt det dö av torka och torka.

4. Flyttbar struktur design, rotera moturs riktning för att demontera mygga förvaringsfack, tvätta det med vatten, och torka det rent med en torr trasa efter rengöring.

5. Antar standard-USB laddningskabel för mer bekvämt strömförsörjning.Det kan vara ansluten till en mobiltelefon laddning huvud, och kan anslutas till en laptop eller kan anslutas till power bank.

Beskrivning:

1.Produktnamn: att använda fotokatalytisk mosquito killer lampa

2.Produkten strömförsörjning: DV 5V-1A

3.Nominell effekt: 5W

4.Märkspänning: 220V110~220V

5.Nätkabeln längd: ca 108 cm/42.52 i

6.Produkt storlek: ca 12*21,5 cm/4.72*8.46 i

7.Förpackning storlek: ca 12.8*12.8*12.7 cm/5.04*5.04*5in

8.Vikt: ca 310 g

Tips:

1. Hitta en tom plastflaska

2. Skär botten med en sax, hålla ned

3. Häll lite yoghurt (mjölksyra), socker (koldioxid), apple ättika, vattenmelon eller apple peel

4. Sätta bete på behållarens botten av insamling av myggor, myggor kommer att älska dessa smaker!

Lista:

1* mosquito killer lampa

1* USB-kabel

1* USB-adapter

Anteckningar:

1. På grund av manuell mätning, det kan vara ett fel av 2~3cm/0.79-1.18 i.Storleken är endast för referens, vänligen i typ råda.

2. På grund av skillnaden mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen, vänligen i typ råda.

Pest Typ Myggor
Nominell Spänning 100-240V
Varumärke MOONBIFFY
Motbjudande Typ Ultraljud Pest Repellers

Liknande produkter