Universal Auto Bil Arrangören Stammen Bakre Baksätet Förvaringsväska Nät Ficka

Ny produkt

45.08 kr

Taggar:

nudel lagring, almeria, bil dörr steg, m usb, skuldra väska, lunch väska, bil väskhängare, bil vik garage, på dörren arrangör, multi tool

Obs: vi skickar Färg på Bilen Arrangör förvaringsväska slumpmässigt, Hoppas du kan förstå.

Beskrivning

Är du fortfarande trakasseras av den svårbedömda bil inre miljö.Vår produkt kommer att vara den bästa arrangör för dig.Med stor kapacitet till att omfatta fler, exceptionell hållbarhet för att ta bort bekymmer för brott eller att släppa, lätt att klassificera dina varor med 4 olika fickor, spänne design för att snabba upp installationen, den passar för de flesta fordon.Dont vänta.

Detaljer:

Storlek: 46*89,5 i anspråktagna cm

Material: oxford tyg

Har

MASSIV KAPACITET: arrangören inredda med 4 fickor i mesh är 33,5 cm i höjd, 90 cm i bredd , tre gånger så stor som en vanlig en -, leverans-stort utrymme för att lagra mat och förnödenheter och även kan omfatta 12 dricka flaskor i synk

LÅNG HÅLLBARHET: Den varaktiga arrangör antar oxford tyg och slitstark mesh för att ge tillräcklig bärförmåga för att hålla 12 flaskor med vatten våren.Premien krok och slinga fastening plus spänne design gör det mer stabilt och mindre benägna att släppa ner även om föraren slår på bromsarna när du kör

KLASSIFICERING & UNIVERSITY: 4 fickor i mesh är utrustade för att kategorisera dina spridning objekt.Arrangören är perfekt för att installeras på ryggstödet eller bagaget.

SYNLIGA DESIGN:till Skillnad från de konkurrenter med trasa fickor obekvämt att söka efter objekt.Medan vår produkt är konstruerad med mesh-material , bekvämt för dig att leta efter målet utan kamp.

ENKEL INSTALLATION: anslut Bara den justerbara remmar från nackstöd ,klicka sedan på spännen för att säkra att varje säte.

Paket ingår:

1x bilbarnstol Tillbaka Arrangör

1.Vi accepterar Alipay bara.

2.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor Alipay.

3.Betalningen måste ske inom 7 dagar efter auktionens avslutande.

4.Vi levererar till din www.mezzaluna.se eller Alipay adress.Vänligen se till att dina www.mezzaluna.se och Alipay postadress är korrekt innan du betalar.

1.Vi levererar till din www.mezzaluna.se eller Alipay adress.Vänligen se till att dina www.mezzaluna.se och Alipay postadress är korrekt innan du betalar.

2.Varor levereras inom 1-3 arbetsdag när vi mottagit betalning.

3.Leveranstiden beror på destination och andra faktorer.

4.Internationella köpare observera:

en.Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.Vi kommer att göra vårt bästa för att minska risken för att den egna uppgifter.

b.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan du köper.

mönster Tre-dimensionell Typ
Varumärke faroot
Användning Garage
Material Tyg
Kapacitet 80ml
Tjocklek 6 wire
Specifikation 70*50cm
Modell Nummer Förvaringspåsar
Har Vika
Formen Torget
Form Tre-dimensionell Typ
Produkten Bröstmjölk Lagring Cup
Gäller Utrymme Bakom Dörrar/Väggar

Liknande produkter